Volt már öngyilkossági kísérletetek? Vagy egy ismerősötöknek?
szia
második vagyok
az egyik öngyilkos rokonomat nem ismertem, csak tudom, hogy anyu elment a temetésére, a másik az unokaöcsém volt. az ő halála megrendített, nagyon hiányzik a mai napig, tíz éve döntött úgy, hogy ezt a radikális megoldást választja. fogalmam sincs, mit nem tudott feldolgozni, soha nem beszélt a problémáiról, nem is tudtunk róla, hogy vannak. 19 éves volt, előtte állt az egész élet. nagyon szerettük egymást, mint két édestestvér. nagyon várom, hogy valamilyen módon ismét találkozzunk.
a volt osztálytársamat nem szerettem, sokat bántott, nem érdekel különösebben a halála, de az édesanyját biztosan.
ne haragudj, egyáltaáln nem személyeskedésnek szántam. az is elképzelhető hogy kissé túlreagálva válaszoltam, ennek személyes oka van. sajnos körül vagyok véve olyan emberekkel akik elvárják hogy éjjeleken át pátyolgassam őket, ngyilkossággal fenyegetőznek hogy véletlense mondhassam hogy "elegem van, lesz*rom hogy nem hív fel a csaj, hidd el nagyobb problémák is vannak az életben"
és sajnos tartottak már sakkban (kapcsolatban) ugyanilyen öngyilkos leszek nélküled dumával... Tudom jól hogy van aki tényleg ezt fontolgatja, annak segítség kell. De az elmúlt három hónapban kicsit elteltem ezzel a szegény én lőjük fejbe magunk dumával...baromira nem vicces.
szval bocsi, nem megbántani akartalak, de az öngyilkosság soha, semmilyen formában nem megoldás, nem jó figyelemfelkeltés, egyzszerű kib*szás magaddal és a világgal.
Értem, köszi a válaszokat :)
Utolsó előtti: részvétem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!