Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire tudja feloldani az...

Mennyire tudja feloldani az embert az alkohol?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd valamikor buliba menni, de nem vagyok annyira bulizós. vagyis kicsit szorongok tőle, de szeretnék menni.
2011. jan. 7. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Az alkohol folyamatosan az egekbe emel és csak szállsz, csak szállsz, oszt ledob.

Amúgy ha még nem ittál akkor egy sör elég szerintem...max kettő. Az elég, hogy jó érezd magad meg, hogy ne is csinálj semmi marhaságot.

2011. jan. 7. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha egy tiszta alkoholba áztatják az embert akkor sztem néhány hét alatt csontig feloldódik.

Amúgy egy-két sör nem árthat.

2011. jan. 7. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs h nem a kérdésre válaszolok de ha még nem ittál több mennyiségű alkoholt, akkor vigyázz vele hogy mennyit iszol mert lehet hogy 1-2 sör tényleg megárt. Vagy ha pl megittál 1-2 rövidet, és úgy érzed hogy még tök józan vagy, akkor az nem biztos hogy úgy is van :D Olyankor állj fel és kerülj egyet, és ha húz a fejed vagy szédülsz akkor már ne igyál nagyon sokat (legalábbis így elsőre ne:P).. Legalábbis én ha iszok és végig csak ülök akkor nem érzem annyira a hatását, csak ha felállok.
2011. jan. 7. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!