Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » E-bay-el kapcsolatban mi a...

E-bay-el kapcsolatban mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

E-bay-en szeretnék festményeket eladni, szerintetek érdemes lenne megpróbálkozni vele? Van valakinek tapasztalata az e-bay-es eladással? Például, hogy mennyibe kerülne a postaköltség, meg hogyan lehetne ezt az egészet megoldani.

Láttam olyan festményt amit 20$-ért árultak és a postaköltségnél meg 87$ volt...az enyhén szólva is brutálisan hangzik, hogy ennyi lenne a küldés.

És külföldre is lehet levélként küldeni dolgokat akkor ha nincs 2 kg? Vagy a csomagolás is számít? Mert itthon levélként is fel lehet adni egy dobozt vagy egy hengert amibe beleteszem a vásznat összetekerve, csak ne legyen 2kg-nál több. Lehet ez így sok összevissza kérdésnek tűnik, bocsánat, csak az e-bay nagyon idegen nekem és nagyon külföldi és nem tudom, hogy érdemes lenne-e elkezdeni.

Amúgy nézegettem a festményeket és nem igazán találtam olyan stílusú képeket amiket én csinálok. Sok régiség és antik képek vannak meg absztrakt "összepacsmagolt" krixkraxok. Azt sem tudom, hogy a fotószerű, realisztikus képeim kellenének-e egyáltalán valakinek.

Szerintetek?

A segítséget előre is köszönöm!

2011. jan. 7. 15:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!