A vorlonok is tagjai a fényszövetségnek, ami megállíthatja a raptoid inváziót?
Igen ez igaz, és a sötétcség harcol a fénnyel,
Mi nekünk a jót kell követnünk, edig mi a Reptiliánok befolyása alatt éltünk de hamarosan ez meg változik
Napjainkban, jamaikában tömeges méh királynők pusztultak el, más helyeken tömeges madár pusztulásokat jeleztek,
Ez mind a 5 dimenzió átlépésére készít fle minket, úgy gondolom hamarosan tömeges állatpusztulások lesznek, vagy emberek halnak meg egy helyen nagy mennyiségben megmagyarázhatatlanul.
A vorlonokat még nem olvastam a Föderációban de majd hamarosan,
Sajmos nem tudom hogy tagja e útána járok.
Más részt nem kell félni , a Reptiliánok nem tesznek hadi lépéseket nem igazán tudom, hogy miért, lehet azért mert még most is kihasználják böségesen a földet.
De a Fénnyszövetséget sem kell félteni ott vannak a Milkiádészok és még nagyon sok szövetséges lény. A szíriusziak látogatják leggyakrabban a bolygónkat , szóval nem kell félni, ha bajunk esne akkor elkezdődne a háború, lehet hogy az ember befolyás alatt van de az embernek is vannak fegyverei, itt gondolok a leges legpusztítobbra a hidrogén bombára...
Már alig várom, hogy ide érjenek engem még az sem érdekelne ha elenséges lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!