Mivel véssek a kezembe hogy piros karcolás legyen rajta? Viszonylag sokáig ott is maradjon.
Figyelt kérdés
Légyszi ne kiabáljatok le! Szeretnék így csinálni valami rajzot, semmi öncsonkítást nem akarok!! Szerintem ez még nem az a kategória és nem is az ereimen csinálnám meg.2011. jan. 6. 21:27
1/16 anonim válasza:
Filc?
Mert ha sebet nem ejtesz a kezeden, akkor hiába nyomkodod, vagy karcolod, az el fog múlni.
2/16 anonim válasza:
Nem kiabállak le, egyszerűen közlöm, hogy bunkó barom állat vagy, és egyesek szerint az emó már kiment a divatból, a pózerek (mint te) sosem voltak divatosak. Amúgy piros alkoholos filctoll.
5/16 anonim válasza:
Első vagyok: vagy piros henna? /ha van ilyen?
6/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
a 2.-nak nem....semmi közöm az emohoz és sosem voltam az!!!!értve??gyűlölöm az emokat csak megsúgom drágaságom...és megmondtam hogy nem kérek a bunkó kommentekből!!!! na pá
2011. jan. 6. 21:44
7/16 A kérdező kommentje:
és amúgy meg így ismeretlenül mit pózerezel le???? te sem vagy különb fogadni mernék...ha csak így másokat bírsz b*szogatni
2011. jan. 6. 21:44
8/16 anonim válasza:
az első kérdésedre: égesd bele a jelet.
A ámsodikra meg már ítak
9/16 A kérdező kommentje:
MODERÁTOROK TÖRÖLJÉK ENNEK A BUNKÓNAK A KOMMENTJEIT!
köszönöm
2011. jan. 6. 21:58
10/16 szamóca. válasza:
ha modikat hivsz rá az első dolguk elsz az egész kérdésed törölni. azért mert gyökér kérdés..:D
egyébként a választ megkaptad, jo karcolgatást csak vigyázz mert ha begyullad az szarérzés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!