15 MB net start forgalom kb mennyibe kerülhet? T-mobile. Néha véletlenül rámentem facebookon 1-1 képre, de léptem is ki, ilyenkor mindig jött az sms 1-2 MB-ról, most megnyomódott a zsebembe, és 8-ról jött. Előfizetéses vagyok. Mennyibe kerülhetett?
Domino díjcsomagok esetében
Forgalmi díj minden időben: 13 Ft / 10 kB
15Mb = 15360 Kb * 13 Ft / 10 kb
Az 1536 * 13 ft = 19 968 Ft
Nézd, én nem jelentem ki hogy 20,000 forintot fognak pluszban lehúzni, de a weboldal kiírt tarifái és általad megadott adatmennyiségből kiszámolt számla értéke ennyire jött ki.
A net starthoz le van írva hogy csak alkalmankénti netezésre ajánlott, különben megszalad.
"A számítógépen történő illetve rendszeres mobiltelefonos böngészés, e-mailezés esetén feltétlenül javasoljuk a havidíjas vagy Domino mobilinternet csomagok egyikének előfizetését!"
Konkrét választ nem tudok, de az elektronikus eszközök / mobiltelefonok és számítástechnika témakörökben napi szinten merülnek fel telefonos facebook kérdések, szerintem már minden oldalról kivesézték és így lehet hogy van ott neked kellő válasz.
Amúgy én nem tudok olyan élethelyzetet hogy még a mobilról is facebookolni kelljen. Legfeljebb ha két tag e-mailezés helyett ott üzen egymásnak ingyen, arra. De csak azért hogy az iskolából leírják hogy melyik óra unalmas, meg a mellett hogy az internet előtt is napi 6-8 órát el lehet facebookolni, ahhoz képest felesleges volt ingyenessé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!