Hogyan lehet kiszúrni egy kolléganővel?
Adminisztrátorok vagyunk, én 4 órában, ő 8 órában. Minden munkának közel felét megcsinálom, pedig ő kétszer annyi ideig van ott, mint én. Ennek ellenére állandóan húzza a száját, ha valamit neki kell csinálnia. Pl. csörög a telefon a keze mellett, de fel nem venné, én menjek oda és vegyem fel. Vagy: a használt papírokat fel szoktuk még használni úgy, hogy az írott felét áthúzzuk, a másikra pedig még nyomtatunk. A papíráthúzogatás üres órákban szokott történni. Én dolgozok 12-ig, ő délután csak unatkozik, hát húzogat, de nem teszi be a közösbe, hanem berakja a saját fiókjába. Mindenkivel úgy beszél (még azzal is, aki elvileg a barátnője), mint egy kutyával. Ugráltat, lehülyéz, kioktat mindenkit. Ha valami kis dolgot is eltévesztenek, a kollégákat a hátuk mögött elmondja mindenféle idiótáknak, anyázza őket, ordibál és úgy káromkodik, amitől már fizikailag is felfordul a gyomrom. Pedig egy fiatal (25-26 éves)nő.
Jön a postás : "-Nézzétek ott jön a bandzsa, hahaha..."
Új munkatárs jön, még nem is ismeri: "-Biztos egy gyökér kis k.csög, majd jól megszívatjuk, hogy elmenjen innen a p.csába..."
Idős, nyugdíjas bácsika (nyugdíj mellett nálunk dolgozik) telefonál segítségért: (mielőtt felveszi, és miután lerakja) "-Ez a hülye f.sz, nem igaz, hogy nem tud már békén hagyni, van nekem más dolgom is... stb, stb. (Persze miközben beszél vele, addig a legnyájasabb hangján csicsereg.)
És mert nagy pofája van, mindenki körülugrálja (gondolom, hogy nehogy őket is a szájára vegye), pedig amint elmegy valaki, azonnal mondja a magáét róla.
Bár sejtettem, hogy így van, de most konkrétan is megtudtam, hogy engem is utál, amint elmegyek, én vagyok a téma. Amíg nem volt itt, jó volt a hangulat, most rosszul vagyok, ha be kell jönnöm dolgozni.
Sorolhatnám még, a gusztustalanságait, de így is hosszúra sikerült a mondókám.
Ha valaki tud tanácsot adni, hogy egy ilyen nővel(?) hogy lehetne kiszúrni, hogy egy kicsit észrevegye magát (meg amúgy is jól esne a májamnak >:-} ), az kérem ossza meg velem az ötletét!
Előre is köszönöm!!!
Tudd meg az e-mail címét, és mindenféle hülye neveken irasd öt föl rengeteg hirlevélre...
Imádni fogja...
Hallottál már a Pálpusztai sajtról? :D Azt mindenféle "jó" helyre oda lehet kenni... pl. van saját telefonja amit csak ő vesz fel? Esetleg a kocsiajtó kilincsére...a papucsba (ha használ a munkahelyén olyat), egy óvatlan pillanatban beleejted a retiküljébe...
A másik a sós kávé. Na attól olyan fosás jön rá, hogy azt megemlegeti.
Én pl. egyszer egy kollegámmal megcsináltam, hogy a cukortartóba beleöntöttem vagy fél 20-30 dkg sót (1 kiló cukorhoz). Az elején nem tűnik fel nagyon, mert a só - mivel kisebb szemcséjű alulra kerül, a cukor felül marad. No de mikor elkezd fogyni a cukor, egyre komolyabb az arány és akár hetekig is okozhat folyamatos hasmenést... Teára is igaz.
Gonosz vagyok, mi? XD
Szerintem nem, csak nekem is elegem lett az emberkéből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!