A barátnőm kutyavilágon ezt irta 2010 júliusában blogjában. Szerintetek a csajom aggodik még értem?
Kutyavilág 1 ingyenes online nevelde (az ottani kutyáját újra regisztráltam)msn-nen olyan jókat irt nyáron 2010-ben Linda.Még csak 12 éves és 13 éves lesz szerintem nem csalt meg.
[úgy örülök hogy a kutyám élet ben maradt kösszönöm Martinak hogy van nekem
csak egy fiú kel nekem anak neve MARTIN és aki el akarja veni tölem anak velem gyülik meg a baja
szeretem az életem mert a MARTIN itt van nekem]
Tökéletesen megértettelek Kérdező!
Bár kicsit ködösen fogalmazol. Szóval a Kutyaneveldén, te segítettél a Lindának, hogy életben maradjon a kutyája. Ezt megköszönte, plusz kiírta, hogy nagyon szeret téged. Mivel messze laktok egymástól, nem találkozol vele, olyan gyakran. És az osztálytársaid olyanokat mondnak, hogy a Linda megcsalt téged. De álljunk meg!
Ha te nem találkozol a Lindával sokat, akkor szerinted azok a sokatlátott barmok, akik az osztálytársaidat képezik, ennyire tudják, hogy mi van a lánnyal? Miközben Te, a fiúja se látod olyan sokszor. Szerintem a kislány szeret téged, és nem csalt meg, ha ilyeneket ír a blogjára. Szeresd Te is és találkozzatok, minél többször :)
ez nehéz szülés volt:D de mostmár én is értem.
jaa, ne aggódj szeritnem sem csalt meg. próbálj meg minél hamarabb lejutni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!