Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beteg szeretnék lenni kérlek...

Beteg szeretnék lenni kérlek titeket adjatok ötleteket ha megpróbálnátok okoskodni hogy ne legyek beteg akkor inkább ne is kezdjetek bele a koment írásba HOGYAN LEGYEK BETEG?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 15:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
27%
Van egy tuti módszer, ami nekem mindig bejött most is éppen így vagyok itthon. türölközővel dörzsöld ki az orrod mintha sokat fujtad volna mert náthás vagy. kicsit fájni fog,de nem baj.. kend be hintőporral az arcod,hogy jó sápattnak tűnj. kenj fogkrémet a szemed alá könnyezni fog tölle ..--> ez már tiszta nátha,de a meggyőzőbb hatás érdekében..a szádon vedd a levegőt és játszd el hogy véletlen meggyitottad a zuhanyt és vizes lett a hajad ..kezd el mondogatni hogy szarul vagy meg ilyenek fáj a fejed... aztán menj be a fűrdőbe hajat szárítani,és a hajszárítóval fújd be a hónajadat aztán manj ki és ismételgesd hogy szarul vagy és gyors mérd meg a lázad de tényleg gyorsan,mert elmulik a hő hatása. aztán olyan 37,5 lesz attól függ mennyire fujtad be(vigyázz,égetni is tud..) ha másnap mentek orvoshoz igyál meg egykét korty citromlevet,ettől jó piros lesz a torkod..remélem segítettem..(:
2011. máj. 3. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!