Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Paypal-on szeretnék regisztrál...

Paypal-on szeretnék regisztrálni! Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Amikor a személyes adatokat kell megadni az meg van. De hogy tudom feltölteni a számlát? Ha a paypal-on marad pénzem azt letudom venni a saját számlámra? Ha én forintot teszek fel, akkor az illető, hogy kapja meg Fontba? Az pénzbe kerül, ha valakinek utalok?
2011. jan. 4. 17:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Maestro kártyát elfogad?
2011. jan. 4. 17:32
 2/2 anonim válasza:

A Paypal számládra a már meglévődről kell utalni. Interneten a legegyszerűbb.

Szerintem saját számlára nem tudod levenni, mert PP-ről azt hiszem csak PPre lehet utalni (mivel az email cím és nem szám)

Úgy kapja meg Fontban, hogy van valahol beállítás, hogy milyen pénzben akarsz utalni. Ki tudod választani.

Igen, ugyanúgy ahogy a sima kártyánál, az is pénzbe kerül, ha utalsz. De sztem 20-100 Ft-ról lehet szó, az is függvénye persze annak, hogy mennyi pénzt utalsz, annak az x%-át vonja le.

2011. jan. 19. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!