Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire fáj ha valaki a...

Mennyire fáj ha valaki a szívébe szúrja a kést és úgy hal meg?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nagyon
2011. jan. 3. 16:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor valami más módot kell találnom..
2011. jan. 3. 16:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Aki tudja, az már meghalt, szal nem tudja elmondani :P
2011. jan. 3. 17:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha pont a szívébe szúrja akkor szerintem nem, mert azonnal meghal.
2011. jan. 3. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Mégegy "depis" kérdés? Na nemár. Nehogymár öngyilkos legyél, hidd el, nem éri meg!
2011. jan. 3. 18:40
 6/13 Snowpehely ***** válasza:
Szerintem jobb, ha kiehezteted magad, mert akkor nyersz egy kis idot, hogy meggondold magad, es rajossz, hogy az ongyilkossag nem a legjobb moka!Persze, ugye milyen konnyu lenne egy fajdalommentes halalt valasztani? Nem eleg, hogy gyava vagy(bocs a durva megfogalmazasert, lehet nem gondolod komolyan, akkor visszaszivom :)), de megcsak nem is vallalod fel a fajdalmat! Gratulalok! Fuss csak, hagy magad utan egy siro csaladot, akiknek egesz eletuk fajdalommal teli lesz, mert te nem tudtad elviselni, az o kedvukert!
2011. jan. 3. 20:17
 7/13 Snowpehely ***** válasza:
Ja, es ha a szivedbe szurod a kest, szerintem faj, mert par masodpercig meg elsz.De annyira nem, mert az adrenalin elnyomja egy reszet.
2011. jan. 3. 20:18
 8/13 A kérdező kommentje:
A családom egyáltalán nem szeret.Észre se vennék ha meghalnék:) Én komolyan gondolom hogy meg akarok halni,vállalom én a fájdalmat is..De akkor fejbe puffantom magam:) Sziasztok!!:)
2011. jan. 3. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Inkább egy jobbat mondok:

Kimész, egy csöndes, nyugodt helyre egy üveg vodkával.

Leülsz, nézed a csillagokat, és közbe megiszod a piát.

Tovább nézed őket, és egyszer csak vége.

De inkább próbáld megoldani a gondot! Én is nagyon hajlok a kivégzés felé, de gondolj bele mi minden jó történhet még?

2011. jan. 3. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:

ha még élsz válaszolj?

hány éves vagy, mitől vagy ennyire "rosszkedvű" ,mert amiket felsoroltál szerintem nem ad elég okot

2011. jan. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!