8. osztályos matematika dolgozat megvan valakinek?
Figyelt kérdés
GEOMETRIA kellene.. légyszi.:$
Ha valaki olyat mond,hogy tanuljak nem vagyok rá kíváncsi.
2011. jan. 3. 16:11
2/9 A kérdező kommentje:
az a gond,hogy nem annyira tudom.:$ de az tuti h rá van írva h értékelő felmérő.. meg h zsebszámológép használható. :SSS ha betudnál tenni vmi képet akkor rájönnék^^ meg órán gyakoroltunk róla.. :S csak nem emlékszem pontosan.
2011. jan. 3. 16:33
3/9 anonim válasza:
Tudod hány nyolcadikos matematika dolgozat létezik??? És amúgy biztos, hogy nem ő állítja össze? Mer az elég szívás lenne neked...
4/9 A kérdező kommentje:
NEM! Mert elővette a feladatlapokat és mondta,hogy ezt írjuk...és ki is adott minden csoportba 4 félét. (mert ennyi van)
2011. jan. 3. 16:40
5/9 anonim válasza:
valószínű olyan mint a tk-etek az milyen?azt csak tudod?
6/9 A kérdező kommentje:
a tankönyv apáczai..
2011. jan. 3. 16:51
8/9 Szántó Ádám válasza:
Hello nekem a műszaki kiadós kellene ha megvan akkor küld már el erre az email címre köszi előre is tiesto546@freemail.hu 8.osztályos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!