Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elromlott a telefonom sim...

Elromlott a telefonom sim kártyája mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy kis gond!

Igazából nem az enyém csak egy ismerősömé , kölcsön adta és az öcsém meg fogta és elvitte játszani úgy hogy én nem láttam és kiszedte a sim kártyát és bevette a szájába és ráharapott semmi baja nem lett csak ahol van az arany része ott van egy fognyom és más semmi és amikor próbáltam bele tenni és bekapcsolni annyit írt ki hogy "helyezzen be Sim kártyát" és nem tudom mit csináljak vele mert a garancia már lejárt így nem tudom vissza vinni a telefont és a barátnőm már kérdezte hogy mikor tudom neki vissza adni és nincs pénzünk hogy kifizessük.

Nem tudnátok segíteni ? Nagyon fontos lenne !!

A válaszokat előre is köszi !!!

2011. jan. 3. 16:00
 1/7 Tinker Bell ***** válasza:

Először is valld be a barátnődnek, hogy mi történ!

Másodszor, akinek a nevére lett véve a sim kártya, az fogja a hibás kártyát és bemegy vele a szolgáltatóhoz, ott kicserélik a kártyát úgy, hogy a számok nem vesznek el róla.

2011. jan. 3. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
mivel nem magátol hibásodott meg a sim kártya, hanem külsö hatás miatt igy nem cserélik ingyen! vagy veszel egy uj sim-et vagy ha kell a régi szám akkor 4000ft körül visszakapod uj SIM-kártyával a régi számodat
2011. jan. 3. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
és ha nincs rá garancia akkor is kicserélik ingyen??
2011. jan. 3. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, ne hazudj, az a legrosszabb.

Ha az arany izé sérült akkor az már nem fog működni.

Nekem anno nagymamám hajította ki az egyik sim kártyámat a táskámból, mert én azt amelyiket épp nem használtam beraktam a bőröndöm első kis zsebébe, aha naná hogy a sítáboros ezerórás buszút alatt a szemetet csak lazán benyomtam az első zsebbe... ő meg kipakolta a táskámat és persze a szemetet is kidobta a sim kártyámmal együtt...

Anno ez amúgy 2500 Ftomba fájt, mert anyum közölte hogy én vagyok a dinka amiért csak semmi tok, beraktam a táskámba a simemet...

2011. jan. 3. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Az előtted szóló épp azt írja, hogy ha lenne is rá garancia akkor sem ingyen cserélnék, mert az ilyen sérülésekre nem vonatkozik.

Értőolvass!

Plusz az igekötőket egybeírjuk az igékkel: megfogta, beletenni, visszavinni, visszaadni, meg a kölcsönadni is. A vesszőket is gyakorold! - nem bántásból, az életben jól jön ha jó a helyesírásod, nem csak az iskolában!

2011. jan. 3. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, az előző kettő én voltam.

Hívd fel a tudakozójukat és kérdezd meg mennyi a csere, vagy holnap megy be egy üzletükbe: T-Mobile, Telenor, Vodafone.

2011. jan. 3. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2011. jan. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!