Miért van az, hogy a legtöbb válaszoló ezen az oldalon több diplomás, százezreket, milliókat kereső ember?
Már elég régóta vagyok tagja az oldalnak, és sok sok kérdést, választ elolvastam már.
Sokszor szemet szúrt, hogy itt nagyon sok orvos, ügyvéd, vállalkozó, több diplomás, és nagyon nagyon jól kereső ember van.
Véleményed szerint ez igaz lehet, vagy sokan csak beállítják magukat olyannak, amilyenek szeretnének lenni?
11:19 vagyok.
Különben az arány megoszlik. Több a buta, keveset kereső, mint az, aki azt állítja magáról, hogy tanult, pénzesebb.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy itt az egész országgal beszélsz, nem kis szűk pátriáddal.
Sokan például munkahelyről zúznak itt napközben, mert a diplomások, ügyvédek is ebédelnek, meg lógnak néha melóban, de táppénzen is lehetnek, ha betegek. :)
Nem azt mondtam, hogy nem lehet itt olyan, aki tanult, diplomás és jól keres, csak kevesebb az esélye, hogy az ilyen fajta emberek itt üljenek és írogassanak.
És kicsit gyanús, hogy minden második ember orvos, vagy ügyvéd...
Az internet melegágya a gonosz, vagy egyszerűen hazudós embereknek.
Van bőven itt is ilyenekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!