A vastag derekú lányok tudnak hullahopp karikázni?
Nem tudom te mit értesz vastag derék alatt.
Én pont azért vettem hulahopp karikát mert a derekamra hízok nagy örömömre és így aránytalan az alakom.
Amúgy jó rá.
Most pl kb 25 percig de akár tovább is bírnám pörgetni, ha nem unom meg. Mondjuk tény hogy gyerekként is tudtam hulahoppozni, de akkor nem ilyen sokáig.
Ha venni akarsz, akkor úgy vedd, hogy ha középen megfogod át tud hajtani, mint egy ugrálókötelet, magyarul testmagasság/2.
Nekem fa van.
Van aki megtölti a műanyagot sóval stb.
De van aki azt mondja hogy nem kéne megtölteni, mert úgy a centripetális erő miatt könnyebben tudjuk forgatni... nah én ezt már passzolom, nem értek hozzá :)
Persze, hogy tudnak. A hullahopozás nem test forma kérdése, hanem ritmusérzék és ügyesség kell hozzá (nem sok persze)
A fa jobb fogyasztásra (és fájdalmasabb is) míg a műanyag jobb játékhoz. (Nekem fa volt)
A fásokkal, vagy a sóval töltögetősőkkel értek egyet, mert a műanyag sima hullahopp nagyon könnyen leesik és nem segít semmit a fogyásban (ha ahhoz kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!