Mi a véleményetek az életről?
Ami hülyeségeket csináltam:
- hagytam hogy összes haverjaim eltünjenek.
- Nem barátkoztam elleget emberekkel, ezért nincs haverjaim, és barátnöm se volt...
- Nem figyeltem oda a suliban, inkább itthon lógtam hogy tudjak menni edzeni délután... csak nálam idösebekk vannak az edzésemen hogy ezzekel nem tudok szórakozni edzés kívül..
Hogy mit gondolok az életröl:
-hogy kell nekem egy barátnö
- hogy nem akarok dolgozni
- mulatni kell amig lehet, ezért meg akarom csinálni az életem, hogy tudjam csinálni amit akarok, minél kevesebb munkával...
- àt kell gondolni, mit ér a pénz, mire érdemes költeni a pénzed amiért dolgoztál.
- Fel kell emelni a segged, és csinálni valamit, akár munkáról, haverokról vagy csajokról van szó, ha akarsz valamit akkor csináld.
- nézd meg a scarfacet, al pacinoval, nagymenöket, meg keresztapát.
ez kb amit 20 év alatt összeszedtem okosságokat
Az élet olyan, mint a motor.
Ha nem megy, be kell rúgni!
a boldogságom nagyon apró dolgokban találom meg. szerencsére gyerek vagyok:) ez tart életben, mégha minden ami fontos éppen elromlandóban van is. de majd megjavul, meg kell neki és késsz =)
a legnagyobb hülyeség az az egyik legnagyobb hibám. néha félek megvalósítani az álmaim, nem merek utánuk menni. ritka, de nagy dolgokban van hogy beparázok és csak ülök és várok, és ezzel lehet elb*szok csomó mindent:)
egyébként az élet szopás, és sosem a jó oldalán állunk a f*sznak.
Na én aztán egyáltalán nem így állok az élethez!
Imádok élni! nem szeretek bulizni sőt nem is bulliztam még barátnőm sajnos még nem volt de szeretnék nem cigizek...
Nem úgy állok hozzá hogy jaj dolgozni kell jaj ezt kell azt kell! ... KELL ÉS KÉSZ bele nyugodtam sőt nem is kellett ez bennem volt mindig hogy így kell lennie! Szeretek sportolni főzni jó dolgokat kipróbálni és kedvenc idő töltésem az hogy élek! Fiatalon meg találtam keresés nélkül az értelmet! Hívő vagyok, hiszek és büszke vagyok rá!
Az élet szép és nagyon egyzserü meg találni a rossz és jó közül a jót! Hogy hogy kell? Rajtad múlik! ha azt akarod hogy jó legyen csak te tehetsz róla! Javíts azon ha valami nem tetszik! Változtass gondolkodj pozitívan és csak azt csináld amit szeretnél hogy az élet csak jó legyen!
Most az imádom hangulatban vagyok :D
Néha azért bedepizek, de mindig életben tart a gondolat, hogy tudom úgyis kilábalok belőle, és holnap egy új nap virrad új lehetőségekkel és a legtöbbször a kedvem másnap már nem olyan rossz. De amúgy is van vészterv dolgokra, hogy mik dobják fel a kedvem.
Szóval nekem bejövős.
A szakmámat már alig várom hogy elkezdhessem, a gyakorlatokon ahol egy kumma vasat nem láttunk, de napi 12 órát dolgoztunk - nekem volt hogy hétfőtől csütörtökig- is szerettem, persze voltak kevésbé jó pillanatok, de összességében jól éreztem magam ott.
Egyébként most még más munkám is van, ezt kevésbé szeretem, de valamennyire lehetek kreatív és az üzleti készségemet is kiélhetem, a sikerélmény pedig nem marad el :)
Most csináltam magamnak egy klassz reggelit és ez is jó érzés volt - főleg hogy eddig eléggé kerültem a konyhát.
Tudok örülni az apró dolgoknak: szeretem a parfümöm illatát, a téli havas tájat és még ezer dolgot sorolhatnék, ami miatt szerintem érdemes élni.
Voltam már a klinikai halál állapotában, tudom hogy ott boldog voltam, de valamiért én ITT akarok most boldog lenni.
Amiket megbántam:
- nem vettem tiniként észre ha egy pasi csapta nekem a szelet, visszagondolva tök egyértelmű, de én az ilyen körzővel bökdöslek meg dobolok a lábadon angolórán dolgokat inkább bántásnak éreztem...
- az hogy 20 éves vagyok és még nem volt komoly párkapcsolatom
- az hogy nem mertem megkérdezni T.-től hogy tényleg nekem énekelte és gitározta a Pretty Womant az osztályban, mert mások szerint igen, mert engem bámult végig...:S közben pedig totál belé voltam zúgva
- hogy az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket nem tudtam rendesen lereagálni
- az az egész kavalkád, amit a barátnőmnek köszönhettem, és hogy nem tudtam felülemelkedni akkor rajta, és sokáig mély sebként maradt meg
- hogy nem mentem 10.-től kezdve tanulmányi versenyekre, mert sz@rtam rájuk...
- hogy visszacseréltem a franciát németre, amikor megkapva a könyvet eszembejutott, hogy az új osztályom 1 évvel előttem van, holott nem is...
- hogy olyan rosszul éltem meg a szüleim válását
- hogy bántottam aput, és bántom néha anyut
- hogy sikeres vagyok mindenhol, csak a magánéletben nem, pedig ha ebbe is belefektetnék egy kis energiát meglátszana az eredménye.
Amúgy pozitívan állok hozzá...
Tehát mit gondolok az életről:
- tudni kell örülni a kis dolgoknak
- próbálj olyan munkát keresni amit nem nyűgből csinálsz hanem szeretsz is
- ki kell használni a lehetőségeket, amit elénk sodor
- pozitívnak kell maradni, mert akkor a jót vonzod be, és amúgy is mint írtam a rosszkedv másnapra úgyis elszáll
- ha találkozok T.-vel megkérdezem tőle, hogy nekem játszott-e aznap, vagy hogy tetszettem-e neki valaha
Amúgy meg sokminden van amit ki akaro próbálni, bungee-jumping megvolt 14évesen a 2005-ös szigeten, aztán a 2009-es Volton. Ejtőernyőzni szeretnék és búvárkodni, couchsurfinngel utazni Európában, meglátogatni a svéd rokonokat. Találkozni T.-vel :) Megszerezni a diplomámat.
És most áthozatni a tvmet anyuéktól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!