Tetszik a Daniella név?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 18:38
21/40 anonim válasza:
Nekem tetszik,sztem szép név,és az unokatesómat is így hívják.Őt néha Ellának hívjuk,de legtöbbször Daniellának.
22/40 A kérdező kommentje:
a romás hozzászóláson jót röhögtem :D Ennyi erővel a Mária Terézia is romás, hmm? Biztos az olasz hangzásról jött le. (Olasz név) Am kösz a válaszokat, bár elég szar hogy ennyi embernek nem jön be. Ezek szerint a körülöttem lévő emberek folyton kamuznak :)
2009. jan. 29. 14:45
23/40 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Sőt! Mivelhogy Erdélyben lakom, felénk csak a románoknál adják ezt a nevet a gyermeknek. Mi többek között úgy próbáljuk megvédeni önazonosságunkat, hogy magyar nevet adunk a gyermekeinknek.
Szerintem jobb lenne, ha "Belső-Magyarországon" is inkább magyar eredetű keresztneveket választanának a szülők.
24/40 A kérdező kommentje:
b*zdmeg,ez csak egy NÉV! úristen... -.-
2009. jan. 30. 15:33
25/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Nekem van egy ismerősöm, akinek így hívják a lányát, ők Nelly-nek becézik.
26/40 anonim válasza:
nekem nem tetszik.mindig kiszel tünde undorító lánya,donatellácska jut róla eszembe: D
27/40 anonim válasza:
Engem is Daniellának hívnak, de nem tetszik a nevem :/
am, általában Dancsinak, vagy Dí-nek becéznek
28/40 anonim válasza:
Daniella vagyok és nem tetszik a nevem! Mindenki Ellának hív, ami viszont annyira teszik, hogy a lányomnak is adnám, ha nem lenne az én becenevem. :P
29/40 anonim válasza:
Az egyik legjobb bnőmet is így hívják, szval tetszik. :)
Őt Dida,Didus, vagy Din - nek szoktuk becézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!