Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Idegesít ha valaki "sípolva"...

Idegesít ha valaki "sípolva" beszél?

Figyelt kérdés

Amikor S vagy Cs betűt mond ki egy olyan ember aki sajnos (tudom, hogy nem tehet róla) így tud csak beszélni, az annyira idegesít, hogy...

Tudom, hogy nap mint nap 5000 komolyabb dolog lehet ami idegesítő és fontosabb, de manapság ha észre veszek ilyet meg tudok bolondulni.

2011. jan. 2. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
wááá engem nagyon :S főleg, ha még büszke is rá -.-' (én ismertem egy ilyet....)
2011. jan. 2. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem nagyon ritkán (kb kétévente egyszer) besípol az S betűm, olyankor mindig zavarba jövök és elhallgatok :D aztán a többiektől ha megkérdezem, azt mondják hogy ők észre se vették. :)
2011. jan. 2. 17:39
 3/6 ŁoŁ ***** válasza:
én nem szoktam sípolni :) de nem naon szoktam olyanokkal találkozni akik sípolnak :D
2011. jan. 2. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
nagyon idegesít, szerencse hogy nincs ilyen a környezetemben!
2011. jan. 2. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sípolva beszélek legtöbbször. Van amikor rá is szoktam játszani. Engem egyáltalán nem idegesít, szerintem jól hangzik.
2011. jan. 3. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Az milyen?:O el nem tudom képzelni
2011. ápr. 3. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!