Villő- Nektek tetszik ez a név?
Figyelt kérdés
Neveken gondolkodtunk és ez mindkettőnknek tetszik. Kívülállóként milyen? Mert nem akarjuk, hogy majd próblémái legyenek a későbbiekben2009. jan. 27. 13:55
1/32 anonim válasza:
Nekem tetszik:)
Azért az is fontos, hogy illik-e a vezetéknévhez.
2/32 A kérdező kommentje:
Horváth lesz a vezetéknév:)
2009. jan. 27. 14:02
3/32 anonim válasza:
szerintem nem illik a Horváth-hoz. A legszebb név szerintem Zsófia, Vilja és Marcell.
6/32 anonim válasza:
Nekem is tetszik, én kifejezetlen szeretem az ilyen hangzású neveket. Az külön jó, hogy nem egy nehezen megjegyezhető vezetéknévhez megy. Szeretem a Zsófiát is, de azt nekem az s-re végződő vezetéknév miatt ki kellett ejtenem. Ráadásul mostanában egy kicsit sok van belőle. Bár ezt kevésbé lehet kivédeni, mert nem lehet kitalálni, hogy 10-20 év múlva milyen név lesz éppen divatban. Semmi gond szerintem a Villő névvel, egy dologra azért készülj fel. (sokan meg fogják kérdezni, hogy fiú vagy lánynév)
7/32 anonim válasza:
Szerintem meg illik a Horváth-hoz és egy nagyon szép név.
8/32 anonim válasza:
Nem mondom hogy tetszik, de teljesen normálisan hangzik, és ha megszokod, nyílván tetszeni is fog.
9/32 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Igazából nem is tudom, fiú vagy lánynév-e.
10/32 anonim válasza:
Nekem tetszik,jobb,ha így teszitek különlegessé a nevét,és nem mint pl.Dzsenifer meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!