Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen energia ital a legjobb...

Milyen energia ital a legjobb ami nem több 100ft-nál?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 20:08
1 2
 11/17 anonim válasza:
Persze mindenkinek más vált be...én egyáltalán nem szavazok a tescos-ra. Próbálkoztam már vele, de a véleményem lesújtó, mint az összes többi tescos termékről. Egyébként egy tescos energiaital 1 vagy 1,5 liter és 200 forint a Red Bull ára mondjuk 300 forint körül van. De véleményem szerint az egész tescos nem ér annyit, mint egy Red Bull. Szerintem á- érték arányban sokkal jobban jársz a minőségibb termékkel, mint az olcsóbbal, és akkor arról nem is beszéltem, hogy el kellene azon is gondolkozni, hogy egyes termékek miért olcsóbbak, egyesek miért drágábbak. A minőséget meg kell fizetni. Szerintem mindenképpen érdemes egy közép kategóriás árú terméket megvenni, és pl. a Red Bull-lal nagyon meg vagyok elégedve.
2011. márc. 8. 13:01
 12/17 anonim válasza:
Szerintem a minőséget meg kell fizetni sőt, ha minőséget akarsz, érdemes rá áldozni egy kicsivel több pénzt. Én nem sajnálom azt a 300Ft-ot a Red Bull-ra, ahogy sörből vagy a sima 100%-os narancsléből is megveszem a drágábbat, ha egyszer nekem az a jó :)
2011. márc. 11. 11:10
 13/17 anonim válasza:

Én nem feltétlen értek egyet az előttem szólokkal... kijelenthetjük, hogy az energiaital összességében káros, habár megvannak a jó tulajdonságai de semmiképp sem mondhatjuk hogy jót tesz z ember szervezetének, általában ugyanis úgy van hogy ami a közérzeten segít az a szervezetnek árt (alkohol, drogok, cukor, szénhidrátok, stb.) tehát ez is káros, így ha már káros akkor mi alapon vegyem a drágábbat attól még nem lesz egészséges....

Mondjuk nem tudom elképzelni sem mi a különbség köztük de ha rendes érvekkel jöttök akkor meggyőzhető vagyok addig ellenben.... :/

2011. márc. 11. 15:13
 14/17 anonim válasza:
Egyetértek néhány előttem szólóval abban, hogy, ha már energiaital, akkor ne add alább egy Red Bull-nál! A 100 forintos energiaitalokról csak annyit, hogy amióta kijött a teszkós benzin, azóta gyanakszom, hogy megegyezik a teszkós energiaitallal...
2011. márc. 17. 11:46
 15/17 anonim válasza:

Értem a kettővel előttem író logikáját, hogy ha ígyis úgyis káros, akkor hogy lehet egészségesebb vagy jobb egy márkás energiaital?

Biztos nem az egészségesség vonalról van itt szó. Csupán minőségibb összetevőket takarhat az ár továbbá a márka nevét.

Mindenesetre mivel ritkán energiaitalozom, ezért olyankor nem a 100.-forintosat veszem meg, hanem megengedem magamnak a Red Bullt.

2011. márc. 23. 14:14
 16/17 anonim válasza:

Igen, minden alkalommal, amikor boltban vásárolsz egy csomó mindent kifizettetnek veled: ez tény. Országos disztribútor, területi disztribútor, nagyker, kisker... ezeken mind átmegy a termék és mind rárakják a hasznukat árrés formájában és veled fizettetik ki. Plusz a reklámöltség. Plusz az áfa. A saját termékek esetében kikerülnek 1-2 lépcsőfokot, ezért tudják olcsóbban adni, de valószínűleg sok esetben maga a gyártás is kevesebb költségekkel jár.

Visszatérve az energiaitalok hatására: Lehet, hogy alapvetően nem a legegészségesebb tevékenység energiaitalt inni, de azért arról ne feledkezzünk meg, hogy ez nem olyan, mint a bináris számrendszer, hogy van az egészséges meg a káros és valamelyikbe tartozik. Gyártótól függően lehetnek kevésbé káros anyagok az egyikben, mint a másikban, és ezért nem bízom annyira a 100 forintosokban. Ha már nagy ritkán veszek, akkor én is inkább a Red Bull mellett teszem le a voksom.

2011. márc. 24. 13:17
 17/17 Speed2011 válasza:
én 90 ft-ért szoktam Dont Stoppot :) nemrossz ;)
2011. jún. 25. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!