Milyen lényt (és hogyan) lehetne idézni, aki úgymond a szolgám lesz?
Komoly kérdés!
Szóval,hogy elvégzi a házimunkát meg ilyenek...
Előre is köszi,és fontos lenne!
Hát figyuzzatok, biztosan van ! már magyarul is találtam a googléban
Démon, Kísértet...A démonok, a mitológiákban az istenek és az emberek között állnak és lehetnek jószándékúak, ... Segédkezik a házimunkában, vigyáz az állatokra, satöbbi. ...
szellemtortenetek.mindenkilapja.hu/.../demon-kisertet - Tárolt változat
itt van valahol leírva, már az ókoriak internetes háttérirodalommal is meg tudták dolgoztatni a démonokat, hát mi indigó meg gyémánt New Age társadolnak hogyne sikerülne ?! Mint említettem, Én csak kezdő vagyok és még nem sikerült megidéznek semmit sem, és tudom hogy nektek sok rutinotok és érzéketek is van hozzá, szerintem próbáljatok utánajárni. Biztosan vannak tapasztalatai valamelyik boszorkány vagy szeánszok ismerősötöknek. Hát ha régen sikerűlt az őseinknek internet nélkül és azóta meg fejlődtünk az evolúcióval hogyne menne most is. Mindent bele ! És meséljetek.
ajj de nekem nem ember kell :S
inkább olyan akinek varázsereje van(: szal ha azt mondom pl.kérek egy szőlőt de éppen nincs otthon szőlő,akkor csettint egyet és lesz...
ilyen a világon nincs te eszement!
Ha lenne tömegesen idézné mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!