Hol tudok a neten vagy Szolnokon olyan naplót venni, amilyen a Bridget Jones-ban van?
Hát keresgélj neten,ha az embereknek kell valami akkor egyből jönnek a Gyakori kérdésekre hogy az emberek majd megkeresik helyettük. Neked is annyiből tart. BOCSI
Amúgy miért kell??
Nem azért írok ide, mert mástól várom el, hogy megoldja a problémát. Sok helyen kerestem már, de mivel nem találtam, kiírtam ide, hátha valaki talált. Nekem nagyon tetszik ez a fajta...
Igen, egy napló PONTOSAN azért kell, hogy beleírhassam a gondolataimat, érzéseimet, stb...és ezért nem jó nekem a "határidőnaplós", mert alig lesz benne időpont...és amit a Bridgetbe láttam pont jó lenne, mert elég sokat írok mindennap, de az összes nagyobb napló időpontos...
Nem igazán értem, milyen fajta kéne, csak addig, hogy nem időpontos. Ha egy nap egy lapot jelöl, akkor az neked lehet, hogy nem elég, ugye? Az nem lenne jó, ha vennél egy sima naplót, amiben nincsenek időpontok, és a megfelelő oldalak tetejére fölírnád kézzel, hogy pl. "2010. december 3-a, csütörtök"? Így olyan hosszú lenne egy bejegyzés, amilyen hosszúra te szeretnéd, és benne is van a dátum.
második
Köszi!
Igazából majdnem. Úgy értettem, hogy ami most van nekem, nem elég egy oldala arra, hogy egy napot leírjak, és az szerintem csúnya, ha átcsúszik egy másik lapra a nap. Úgy értettem, hogy Bridgeté elég nagy, pont akkora, amekkora nekem kell, és majdnem határidőnapló, mert a napok jelölve vannak, de nincsenek időpontok...így érthető?
Ilyenre gondoltam, csak zavarnak a lap szélén az időpontok, meg az, hogy a szombat+vasárnap egy lapon van...
Ez jó ötlet, erre még nem is gondoltam :)
Nagyon szépen köszönöm!
Bár még nem mondtam le a Bridget féléről :)
Szívesen, örülök, hogy segíthettem :)
Sok szerencsét a másik fajta megtalálásához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!