Ahhh. Mit csináljak? Elmenjek, vagy ne? (szilveszter)
Arról van szó, hogy az egész szilveszterem nem úgy alakult, ahogyan terveztem.
Az eredeti terv az volt, hogy osztálytársamhoz megyünk a legjobb barátnőmmel házibuliba.Lettünk volna vagy 30-an és sok pia, rágcsálnivaló, zene lett volna.Abból a társaságból a barátnőmmel 4-5-6 embert ismerünk.Családi okok miatt nem lesz buli...
A legjobb barátnőmet már korábban hívta az unokatesója házibuliba.Mondta a barátnőm, hogy menjek én is.Végülis kiderült, hogy nem lesz nagy házibuli, mert a haverja lemondta és így nem jó...Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy 5-en lennénk.A barátnőm, a barátnőm unokabáttya, két haverja és én.Tehát 3 fiú, 2 lány.A fiúk 18-20 évesek.
Én nem ismerem a fiúkat, a barátnőm is csak az unokabáttyát ismeri.
A szüleim végül is elengednek, nem erről van szó...Csak apám teletömte a fejemet hülyeségekkel és nem tudom mit csináljak.
Olyanokat mondott, hogy mi van ha nem érzem jól magam 11-kor, mit csinálok akkor, mi van ha nem ugyanolyan zenét szeretünk stb.A "gond" az, hogy ez a buli nem itt van a városban, hanem egy közeli faluban, 10 perc busszal.
És most kicsit elbizonytalanodtam... nem tudom mit tegyek.
Ugyanannyi az esélye annak is, hogy tök jó haverokat szerzünk, mint annak, hogy nem.És a barátnőm ketten is tök jól el tudnánk lenni.
Másrészt kedvem sem sok lenne itthon lenni ... akkor kb. végigbőgném az este felét:/
Ki mit tenne?Menjek, vagy maradjak itthon?
15/L
Köszi:)
Meg végülis mi van akkor, ha annyira nem lesz jó?A barátnőm ott van, dumcsizunk stb.stb.
Esetleg kimegyünk a faluba, hátha lesz tüzijáték, vagy látunk valamit az itteniből:)
Meg max. nem hajnali 3-4 körül esünk be az ágyban, hanem 1-2 körül:D
Én is azt mondom, hogy menj el! Hisz' most vagy fiatal!
És teljesen jól leírtad, hogyha nem tetszik a buli, akkor beszélgettek a barátnőddel, vagy kimentek a városba tűzijátékot nézni!
U.i.: Ezúton szeretném megköszönni a sok hasznos választ és tanácsot, amiket a kérdéseimre adtál!!! Nagyon kedves, szimpatikus lány vagy - így ismeretlenül is -, és nagyon örülhet a barátnőd, hogy ilyen jó, megértő barátnője van, mint te!!!
13/l
Köszönöm!
Kíváncsi vagyok a további válaszokra is, de úgy érzem döntöttem: elmegyek.
Kedves 13/L:
Örülök, hogyha tudtam segíteni.Nagyon aranyos vagy, jól esett amit írtál.A barátnőm is legalább ilyen segítőkész lány, úgyhogy tényleg nagyon jól kijövünk!
Boldog újévet Nektek!!!
Én vagyok az a 13 éves lány.
Köszönöm, és én is nagyon boldog új évet kívánok nektek, és sok szerencsét, egészséget a 2011-es évre!
Szeretettel, Eszti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!