Túl sok érzelem van bennem és már nem tudom mit tegyek magammal?
Figyelt kérdés
18éves fiú vagyok és van egy nagyon komoly kapcsolatom de néha úgy érzem én vagyok a nő mert néhány beszólása barátnőmnek nagyon rosszul esik és szinte depressziós leszek, lehet az is baj, hogy magamba folytok mindent de nem tudhatja meg, hogy ennyire érzelmes vagyok. Mit tegyek?2010. dec. 30. 00:07
1/7 anonim válasza:
Keress egy lelki szemetesládást és öntsd ki magad neki. Utána jobb lesz...:D
3/7 anonim válasza:
Legyél az én barátom. Meg vagyok veszve az érzékeny srácokért. Annyira kevés van belőlük. Esetleg tényleg szedj fel egy érzékenyebb csajt... nem? Mert a mostanival nem biztos, hogy boldog leszel. Mi az, hogy 'nem tudhatja meg'? Meg hogy 'komoly kapcsolat'? Egy komoly kapcsolatban az emberek nem tetetnek, nem játsszák meg magukat, hanem valódi önmagáért szereti egyik a másikat. Ha nem megy, szakítani kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Én próbáltam neki elmondani, de kinevetett. Írok verseket, írtam neki párat megmutattam kinevetett szóval azóta megpróbálom a többlet érzelmet nem kimutatni, hogy ne nevessen ki.
2010. dec. 30. 15:51
5/7 anonim válasza:
Ha kinevet a csaj, nem hozzád való.
6/7 anonim válasza:
azt hittem , h az érzelmes fiúk már rég kihaltak. sztem szakítani kell. ezek szerint nem vagytok egymáshoz valók.gyere össze velem
7/7 A kérdező kommentje:
hehe:) ez nem így megy:D köszönöm a válaszokat :) de sokan az a baj nem képesek elfogadni, hogy bennem rengeteg érzelem van és nem bírom sokáig magamba folytani
2011. jan. 3. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!