Min nevettél eddig életedben a legnagyobbat?
Én ezen a viccen: -Miért operálják a rendőrt egy zokniban? -Na? ? -Mert a másikkal altatják.
-illéspityu-
Egyszer egyik házibuliban egyik srác nagyon berúgott, és félig a tenyerébe, félig maga alá hányt. Mivel hosszú haja volt ezért hátra akart simítani, de mivel belehányt a kezébe, ezért szépen összekente a séróját. Az eset épp a WC ajtó előtt történt, úgyhogy a legjobbnak láttuk, hogy betereljük oda, hátha jönne még egy adag. Ahogy elindult, megcsúszott a saját hányásán, és dobott egy hatalmas hátast, bele a saját okádékába. Esés közben reflexszerűen próbált megkapaszkodni valamiben, ám nem volt ott semmi, ezért a mindkét tenyerével húzott egy-egy csíkot a WC ajtó két oldalán. Ráadásul, ahogy csúszott előre, a cipőjével mintegy felfröccsentett néhány hányadékdarabot a mellékhelység csempéjére. És mindet még tetézte, hogy amikor hanyattesett, valamennyit azért felfogott belőle, hogy mi történt, ezért amolyan debil stílusban még el is kezdett röhögni, miközben a hányásában feküdt.
Végig szemtanúja voltam az esetnek, ám először szinte sokként hatott amit láttam, nem hittem, hogy ilyen előfordulhat, majd pár másodperccel később hisztérikus röhögésben törtem ki, a körülöttem lévők társaságában.
Egyik nap kerestem,kutattam a kulcsom után,nem találtam.Csöngettem volna,de nem befagyott a csöngőnk.-.-
Na mondom feltalálom magam majd átmászok a kapun-gondolván,mit nekem eza kis akadály.A táskámat áthajítottam,bár ez nem volt túl jó ötlet mivel benne volt a telefonom-.- Na mondom sebaj csak kerüljek már be a lakásba mert -10 fok volt kint.NAH.Felléptem a szomszéd kerítésére majd egy ugrással lecsúsztam volna a milyénken,ám fennakadtam a vadiúj kabátomnál fogva-.- Kb 1 órán keresztül lógtam ott,mint egy akasztott,ráadásul a járókelők sem néztek jó szemmel,gondolom azt hitték betörő vagyok vagy mi...
Én többek közt a Hippolit c. filmen röhögtem, mikor Koltai Róbert elkezd hantázni, hogy az operában volt: "Tudod, az operában, és ezt játszották: Pá, kis aranyom pá... tirim-taram...!" Bexarsz, olyan jó!
Aztán a Nekem 8 c. filmen is visítottam. Főleg mikor a 'fehérnek' kigyullad a cipője! Áhh!
Nah, meg a Madagaszkár! A fosszák, meg a nyámnyilák :D nagyon ikszdééé!
Ugyhogy többnyire filmeken tudok jókat nevetni, ugy igazándiból!
Nagyon sok dolgon tudok nevetni. Inkább azt írom, hogy legutoljára min nevettem a legnagyobbat.
Pár héttel ezelőtt a barátnőmmel csajos délutánt tartottunk és elmentünk vásárolni. Lifttel mentünk az emeletre, de annyira jó volt a liftben, hogy gondoltuk lefotózkodunk. Muris volt a liftben a plakát, odaálltunk és pózoltunk. Abban a pillanatban kinyílt a lift ajtó és meglepődött arcokat láttunk. Hatalmas égés volt, de majd bepisiltem a röhögéstől :D
Na, meg azon is jót nevettem, amikor (ugyanott) nem tudtuk kezelni a lift ajtót, összevissza nyomogattuk, ki-be csukódott az ajtó, az egyik bolt munkatársai pedig röhögve nézték, ahogy szenvedünk. Szintén jól leégtünk, de nagyon muris volt :)
Én anno a Dallas alámondásos videón 10 évvel ezelőtt:D (sztem mki ismeri, tudjátok amikor öreg Jock meg Elli osztják egymást a nagy ebédlőasztalnál.)
szabályosan a földön fetrengtem, és sírtam a röhögéstől.
istenem régi szép idők...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!