Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kell még valamit csinálnom?...

Kell még valamit csinálnom? (sapka rendelés: fullcap.hu-ról)

Figyelt kérdés

az oldalon azt írják, hogy ezeket kell tennem ,hogy tudjak rendelni: 1.RENDELD MEG AZ ÁLTALAD KIVÁLASZTOTT TERMÉKET

2.FIZETÉSI MÓDNÁL VÁLASZD AZ UTALVÁNNYAL TÖRTÉNŐ FIZETÉST

3.KÜLDD EL AJÁNLOTT LEVÉLBEN ÜZLETÜNK CÍMÉRE AZ UTALVÁNYAID ÉS TÜNTESDFEL A LEVÉLEN A NEVED ALATT A RENDELÉSED SORSZÁMÁT, HOGY AZONOSÍTANITUDJUNK!

4.VÁRD A CSOMAGOD :)

én nem írtam nekik semmilyen ajánlott levelet aztán amikor megrendeltem,kaptam egy e-mail-t amiben a címem és adataim vannak,meg hogy hamarosan értesítenek a szállítás időpontjáról.

És azt nem értem,hogy a 3-as pontban azt írják hogy irjak nekik egy ajánlott levelet,viszont e-mail-ben meg azt írják hogy értesítenek nem sokára az időpontról(nálam ez azt jelenti,hogy mindent rendben csináltam és már nem kell semmit sem tennem csak várnom)

2010. dec. 28. 22:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!