Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik egy temetés?

Hogyan zajlik egy temetés?

Figyelt kérdés
Kellene egy kis segítség...Írok egy könyvet, amibe egy temetés is szerepel. Szerencsére nekem csak nagyon kis koromba volt még részem ilyesmibe, úgyhogy nem tudom, hogyan zajlik. Kíváncsi lennék, a templomos és a nem templomos változatra is. Előre is köszi a segítséget.
2010. dec. 28. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

nem templomos vált. köv.

a halottat általában meg lehet nézni a temetés előtt, utána a ravatalozóban megemlékeznek róla, a pap mond valamit, utána a koszorúkat, virágokat odaviszik a koporsóhoz, utána pedig oda megy mindenki ahová temetik a halottat, ott is mond valamit a pap (nem álltam olyan közel, így nem hallottam, de gondolom imádkozott) és amikor a koporsót leeresztették a sírgödörbe beledobtunk 1-1 szál virágot és ennyi

2010. dec. 29. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2010. dec. 29. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!