Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szomorú a barátnőm. Felvidítsa...

Szomorú a barátnőm. Felvidítsam vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm/barátnőm szomorú egy szakítás miatt.

Mesélt róla nekem hogy mi hogy történt stb. És most nagyon rossz kedve van. Szerintetek felvidítsam vagy inkább szomorkodjak vele? Mi lenne a legjobb döntés? Megkérdezni nem szeretném tőle. Ti mit tennétek?

2010. dec. 27. 21:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nos, akkor lehet hogy anyukád miatt nem mer közeledni? Fél hogy megint szétszed titeket? Talán e miatt nem mer lépni és változtatni a helyzeten. Más ötlet sajnos nem jut eszembe, csak erre tudok gondolni. Én lehet hogy a helyedben rákérdeznék mégis csak. Nem hiszem hogy ezzel a kérdéssel elveszítenéd őt, hiszen látszik hogy milyen fontos vagy neki, ezt a környezeted is megmondja:)

De semmiképp sem avatkozok bele a döntésedbe, csak elmondtam, hogy én szerintem mit tennék:)

Ezt a barátság dolgot még mindig nem tudom felfogni, azt gondolom hogy aki a nemlátásod miatt nem barátkozik veled, el sem tudja képzelni mit veszíthet:) Nálam legalábbis egyáltalán nem számítanak az ilyen dolgok! Egyáltalán! Az ilyen emberek meg sem érdemlik hogy a barátjuk légy.

Sok sikert kívánok neked! Szép estét: Dorina 18 :)

2010. dec. 28. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia. Igen, én is gondoltam már arra sokszor, hgoy talán anyukám miatt nem mer lépni... Már mondtam Neki, illetve kérdeztem, hogy ez a baj? éd mondta, hogy ez is gátolja egy kicsit. Nagyon aranyos vagy!!! Én sem értem, hogy azért, emrt valakinek valamilyen betegsége, fogyatékossága van, miért kel l eltávolodni tőle. Na mindegy. Köszönöm, Neked is sok sikert! Ja és a barátnődéknek is!!!

Vivi, 19

2010. dec. 29. 16:59
 13/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de eddig nem voltam gépközelben. :)

Hmm, hát reméljük hogy nemsokára minden változni fog és újra együtt lesztek! :) Szerintem nincs még veszve semmi! Neked pedig kitartást, és ne add fel! :)

Köszönöm, remélem rendbe jön minden! Boldog Új Évet kívánok Neked/Nektek ! :)

Szia! Dorina :)

2010. dec. 30. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia. Dehogy haragszom! Köszönöm/köszönjük szépen a jókívánságokat, viszont kívánom! Neked is Boldog Új Évet!!!
2010. dec. 30. 20:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam! :) Köszönöm szépen!
2010. dec. 31. 11:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia Vivi!

Elkezdtem olvasgatni a kérdéseimet, és megtaláltam ezt is. Igaz sok idő eltelt már, de kíváncsi vagyok hogy alakult köztetek a dolog?! Ha nem szeretnél nem kell rá válaszolnod, megértem. Csak elkezdtem újra olvasni ezeket, és már el is felejtkeztem erről.

Remélem jól vagy és minden rendben van Veled. Szép estét: Dorina :)

2011. júl. 16. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is megtaláltam most ezt a kérdést, újra átolvastam (ill. a laptop:D) és "láttam", hogy írtál.

Nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám/ránk! Sajnos, Gyuszival azóta sem rendeződött a dolog, már több, mint egy éve külön vagyunk és képzeld... azóta is ugyanazt csinálja: jeleket küld:P Én már nem értem, de már nem várok Rá... Nagyon rossz érzés ez, de nem várhatok időtlen időkig! Egyosztályba járunk és ez nehezíti a felejtést. Talán Ő is azért küldi még a jeleket, mert úgymond vonzzuk egymást. Minden nap találkozunk a suliban, így Ő sem és én sem tudok felejteni. Most, hogy nyári szünet van, picit jobb, de évközben fájdalmas belépni az osztályba, ahol ott van Ő és közben tudom, hogy már nem járunk:-( Mióta szakított velem, Neki sem és nekem sem volt új barát/barátnő:S Nagyon szeretem még mindig, de már nem várok... Ha Ő egyszercsak igent mond, nagyon fogok örülni, de magamtól nem fogok odaállni, hogy "na... kezdjük már újra!"

Szóval nem történt semmi:-(

Na és a Barátnődéknél mi újság?:-) Remélem, hogy legalább Ők újra összejöttek és boldodok egyeütt!

Vigyázz mgadra!

Szia!

Vivi

2011. júl. 18. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!