Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lassan itt van újra a karácson...

Lassan itt van újra a karácsony várod már?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Tűkön fogok ülni abban a röpke egy évben.
2010. dec. 27. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez is dögunalom volt. A szilvesztert jobban szeretem.
2010. dec. 27. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

a mostani karim egész jó volt, nem az a tipikus ami nálunk lenni szokott, hanem mindenki itthon volt, későn keltünk, olvastam egy sort az ágyban, felkeltem dél körül, ettem, gépeztem stb. szóval nem volt az a kényszeres karácsony, hanem olyan laza, mindenki azt csinált amit akart

ami még jó volt a kariba, hogy nem kellett "megdolgoznunk a pénzünkért", szóval nem kellett jópofizni az utálatos rokonainkkal, hanem csak simán megkaptuk a pénzt, anélkül, hogy részt kellett volna venni egy újabb karácsonyi ebéden

amúgy meg különleges ajándékot is kaptam, vagyis számomra különleges, mások számára hétköznapi dolog, de nekem nagyon tetszik, én olyan vagyok, hogy ami tényleg értelmes és hasznos annak örülök, mert pl egy dísztárgynak soha nem fogok örülni, semmi haszna a szememben

amúgy nekem az egész szünet nagyon jól telt, minden nap ugyan azt csinálom, de élvezem és nem unom halálra magam, mint suli közben a hétvégéken, és szerintem ennél már csak szórakoztatóbb lesz ez az egész, és várom már az új évet, nagyon pozitívan állok a dolgokhoz jelenleg és hiszem, hogy a szerencsém és a jókedvem csak rajtam múlik

kicsit eltértem a tárgytól, a jövő karit nem várom, mert szerintem nem lesz ugyan ilyen, szeretném, hogy még ennél is jobb legyen, örömtelibb, de ha ugyan ilyen lesz én annak is nagyon örülni fogok

2010. dec. 27. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
márcsak párnap:$
2010. dec. 28. 09:14
 5/5 A kérdező kommentje:
bizony. *-*
2010. dec. 28. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!