Hogyan tudok tanulni itthon mágiát?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy létezik,nagyon sok furcsa dolog történt már velem! aki csak hülyézni akar,vagy ijesmi az inkább ne koptassa a billentyűit,csak röhöögök egy jót rajta úgyis!2010. dec. 27. 01:07
1/10 anonim válasza:
olvass könyveket. Pl az atlantiszi mágiát tudom ajánlani.
2/10 anonim válasza:
Nekem vannak mágiás könyveim, ezt tudom ajánlani:Raymond Buckland- A boszorkányság nagykönyve-kötet is van ettől az írótól, sok érdekes dolog van benne. Velem is szoktak történni furcsa dolgok, látomásszerű képek jelennek meg, megtörténő álmok, stb. NEM VICC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/10 A kérdező kommentje:
De honnan szerezzek könyveket? anyáékat nem kérhetem meg rá,hogy vegyenek,mert csak kiröhögne az egész család és gyerekesnek hinne,hogy hiszek még a "mesében"...de azért szeretném mindennél jobban megtanulni bármiféle mágiát,hogy bebizonyítsam,nem vagyok bolond!CSak a családomnak mutatnám meg,hogy ne kelljen többé titkolóznom...
2010. dec. 27. 17:57
6/10 anonim válasza:
Leginkább sehonnan se. Ha szeretnéd tudni, hogy mivel játszol, szívesen mesélek neked. A legfontosabb: ha kinyitsz magadban egy ajtót bizonyos szellemi hatalmak felé, akkor azt többet nem fogod tudni egyedül bezárni. Jobb esetben öngyilkos leszel, rosszabb esetben kiírtod előtte a családodat is. Nem vicc.
7/10 anonim válasza:
főzz meg egy egeret és edd meg.
attol olyan gyors leszel mint az egér és összevissza fogsz hugyozni meg szarni, mert ugye azt ők nem birják tartani, ha jön, jön.
8/10 anonim válasza:
azt hogy nem vagy bolond nem ezzel bizonyitod be hanem azzal ha leülsz a pcsádra tanulni
9/10 anonim válasza:
beírod gugliba, milliósok találat jön ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!