Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudok tanulni itthon...

Hogyan tudok tanulni itthon mágiát?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy létezik,nagyon sok furcsa dolog történt már velem! aki csak hülyézni akar,vagy ijesmi az inkább ne koptassa a billentyűit,csak röhöögök egy jót rajta úgyis!
2010. dec. 27. 01:07
 1/10 anonim ***** válasza:
olvass könyveket. Pl az atlantiszi mágiát tudom ajánlani.
2010. dec. 27. 01:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem vannak mágiás könyveim, ezt tudom ajánlani:Raymond Buckland- A boszorkányság nagykönyve-kötet is van ettől az írótól, sok érdekes dolog van benne. Velem is szoktak történni furcsa dolgok, látomásszerű képek jelennek meg, megtörténő álmok, stb. NEM VICC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 27. 10:18
 3/10 A kérdező kommentje:
De honnan szerezzek könyveket? anyáékat nem kérhetem meg rá,hogy vegyenek,mert csak kiröhögne az egész család és gyerekesnek hinne,hogy hiszek még a "mesében"...de azért szeretném mindennél jobban megtanulni bármiféle mágiát,hogy bebizonyítsam,nem vagyok bolond!CSak a családomnak mutatnám meg,hogy ne kelljen többé titkolóznom...
2010. dec. 27. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Roxfort könyvtárából.
2010. dec. 27. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Roxfort könyvtárából :D:D

LOL

2010. dec. 28. 23:49
 6/10 anonim válasza:
83%
Leginkább sehonnan se. Ha szeretnéd tudni, hogy mivel játszol, szívesen mesélek neked. A legfontosabb: ha kinyitsz magadban egy ajtót bizonyos szellemi hatalmak felé, akkor azt többet nem fogod tudni egyedül bezárni. Jobb esetben öngyilkos leszel, rosszabb esetben kiírtod előtte a családodat is. Nem vicc.
2010. dec. 29. 08:28
 7/10 anonim válasza:

főzz meg egy egeret és edd meg.

attol olyan gyors leszel mint az egér és összevissza fogsz hugyozni meg szarni, mert ugye azt ők nem birják tartani, ha jön, jön.

2010. dec. 29. 09:15
 8/10 anonim válasza:
azt hogy nem vagy bolond nem ezzel bizonyitod be hanem azzal ha leülsz a pcsádra tanulni
2010. dec. 29. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
beírod gugliba, milliósok találat jön ki
2010. dec. 30. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
szólj Dumbledore-nak
2011. jan. 12. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!