Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Annyira össze vagyok törve. )...

Annyira össze vagyok törve. ) : Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Holnap este lesz Karácsonyi buli.

Lesz retró zene, és mostani diszkós zenék.

Ma összegyűltünk a 3 bnőmmel, próbálgattunk táncolni, egy számra koreográfiát az megy. A retrót nagyon szeretem, tudok rá táncolni, de ma betettünk olyan mostani számokat, amik lesznek a bulin, de egyáltalán nem tudok rá táncolni.

Érzem a ritmust, de nem tudok sehogy táncolni , mert elég vékonyka vagyok és azthiszem rosszul néznék ki ha táncolok.

A barátnőim olyan szépen táncolnak,...

Annyira rossz:( és felszeretném hívni magamra a figyelmet a táncal...

Van olyan oldal ahonnan tudnék lesni egypár tánclépést, ami vagány, jó buliba.

ilyen zenékre: Taio Cruz: Dinamite

Miley Cyrus: Who owns my heart

Pink számok stb

Kérlek segítsetek!:(

Rendes válaszokat várok.

:(

2010. dec. 25. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Össze vagy törve? Rakd össze magad.
2010. dec. 25. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Na jó, viccet félretéve; kérd meg a barátnőidet, hogy neked is tanítsák meg azokat a mozdulatokat, vagy valami.
2010. dec. 25. 20:27
 3/10 szamóca. ***** válasza:

hű már azthittem megint valakit le kell beszélni az öngyilkosságról.

nahát micsoda problémák. nézd...táncolni minden nő tud. hidd el menni fog, csak engedd el magad. csavarzs kettőt a csípődön és már padlón vannak a pasik ne félj:D

2010. dec. 25. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudok táncolni... Akkor én már srácnak minősülök? Vagy hermafroditának? XD
2010. dec. 25. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:

holnap már nincs idő. Mondtam nekik, mutatták, de annyira idétlénnek éreztem magam...

van ilyen oldal?

2010. dec. 25. 20:32
 6/10 szamóca. ***** válasza:

dehogynemtudsz:D

mondom...midnen nő ösztönösen tudja rázni a s*ggét:D most persze nem a komoly táncokról beszélünk, de ilyen diszkóvonaglás az megy mindegyiknek.csak van aki nem meri.

2010. dec. 25. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
De nekem tényleg nem megy... Már kiskoromban is hülyén csináltam, most meg pláne.:D Ezt a s*ggrázást különösen...XD
2010. dec. 25. 20:34
 8/10 A kérdező kommentje:
hát igen, 1et erre 1et arra tudok, de a barátnőim olyan fordulatokat csinálnak hogy még én is csodálkozom
2010. dec. 25. 20:34
 9/10 A kérdező kommentje:
mondjuk nem leszünk sokan, úgyh nem kell csak úgy kézfelemeléssel ringatni magad....
2010. dec. 25. 20:36
 10/10 haggyámán ***** válasza:
Egyszerű megoldás lett volna, ha felveszed, hogyan is nézel ki táncolás közben, hogy megbizonyosodj róla, hogy tényleg hülyén nézel-e ki közben. Ha igen, akkor a videó alapján tudtad volna korrigálni a hibáidat.
2010. dec. 26. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!