Annyira össze vagyok törve. ) : Mit tegyek?
Holnap este lesz Karácsonyi buli.
Lesz retró zene, és mostani diszkós zenék.
Ma összegyűltünk a 3 bnőmmel, próbálgattunk táncolni, egy számra koreográfiát az megy. A retrót nagyon szeretem, tudok rá táncolni, de ma betettünk olyan mostani számokat, amik lesznek a bulin, de egyáltalán nem tudok rá táncolni.
Érzem a ritmust, de nem tudok sehogy táncolni , mert elég vékonyka vagyok és azthiszem rosszul néznék ki ha táncolok.
A barátnőim olyan szépen táncolnak,...
Annyira rossz:( és felszeretném hívni magamra a figyelmet a táncal...
Van olyan oldal ahonnan tudnék lesni egypár tánclépést, ami vagány, jó buliba.
ilyen zenékre: Taio Cruz: Dinamite
Miley Cyrus: Who owns my heart
Pink számok stb
Kérlek segítsetek!:(
Rendes válaszokat várok.
:(
hű már azthittem megint valakit le kell beszélni az öngyilkosságról.
nahát micsoda problémák. nézd...táncolni minden nő tud. hidd el menni fog, csak engedd el magad. csavarzs kettőt a csípődön és már padlón vannak a pasik ne félj:D
holnap már nincs idő. Mondtam nekik, mutatták, de annyira idétlénnek éreztem magam...
van ilyen oldal?
dehogynemtudsz:D
mondom...midnen nő ösztönösen tudja rázni a s*ggét:D most persze nem a komoly táncokról beszélünk, de ilyen diszkóvonaglás az megy mindegyiknek.csak van aki nem meri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!