Facebook t-mobile-nál meddig ingyenes? úgy értem hogy mit lehet megnézni, és mit nem? Képek nézése pl ingyenes?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 19:17
1/4 anonim válasza:
Elvileg 2011 februárig ingyenes (nem biztos), a képek nézegetéséért fizetni kell. De úgyis oda van írva, hogy mit lehet megnézni és miért számolnak fel ún. adatforgalmi díjat. ;)
2/4 anonim válasza:
üzenetet lehet írni, meg az üzenőfalra kiírni
3/4 A kérdező kommentje:
tegnap este nézegettem az üzenőfalat,esetleg párnál megnéztem a hozzászólásokat,majd küldtek egy sms-t hogy 2 MB volt a net start forgalmam.ma csak az üzenőfalat néztem de sokszor,meg üzenetet is olvastam egyet,és most az elöbb csak átfutottam az üzenőfalat és 3 MB-ról írt sms-t...nem lehet valahogy beállítani,hogy kiírja hogy mi kerül pénzbe??mert előfizetéses vagyok,és anyámék ki fognak akadni a számlámon..amúgy ez az 5 MB mennyibe kerül kb?köszi.
2010. dec. 26. 20:57
4/4 anonim válasza:
NET Start csomagnál az adatforgalmi díj 13 ft/10kilobájt...ha a forgalom díja átlépi az 50 000 ft-os álomhatárt, onnantól 0,13ft/10kb :) de gondolom nem akar senki sem akkora adatforgalomig eljutni :D akkor már jobban megéri Napinet, Net 40, Net 100, stb. díjcsomagra váltani.
Akit érdekel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!