Van olyan hogy egy tárgy miadt van szerencsém?
Figyelt kérdés
lehet én vagyok a nagyon babonás..tavaly nagyon szerencsétlen évem volt,mindenki cseszegetett, de márciusban minden megváltozott.február 20.án van a szülcsim akkor kaptam egy telot..és annak a telónak tudtam be azthogy szerencsém van ..de most uj telot kaptam és félek h így ujra cseszegetni fognak..és megakarok nyugodni h nem a telo miadt volt szerencsém...ugye ??2010. dec. 24. 17:41
1/5 anonim válasza:
igen előfordulhat, ha mondjuk az adott tárgy egy fa ág, és megakad benne az éppen feléd dőlő villanyoszlop, akkor baromi nagy szerencséd van az emlitett tárgy miatt.
2/5 Orsós Charmander válasza:
miatt
azt hogy
új
újra
meg akarok nyugodni
miatt
3/5 anonim válasza:
Nem csak bemeséled magadnak hogy szerencsét hoz.:)
Mond az új telóra is hogy szerencsehozó:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem választ szerencsehozó tárgynak a magyar helyesírási kézikönyvet. Mindenki jobban fog járni.
5/5 anonim válasza:
szükséged volt valamire ami szerinted szerencsét hozott, pedig a telód nélkül is szerencsés vagy, csak el kell hinned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!