Ki az előadója ennek a zenének?
Figyelt kérdés
Csingiling, Csingiling, csenget a szán Óvatos légy, könnyen fenn vagy a fán Felülsz és repülsz, ez nagy világszám Végy fel engem is, légy vagány Csingiling, csingiling, csenget a szán Messziről nézz és a többit hagyd rám Nefélj, ne mesélj, hogy reszket a szám Épp csak ráz a szán Öreg szánkó, nem vén szánkó Ez nagy hóra való Kaland száz szám veled vár rám Ha más ráül, mint egy makacs ló Hegyre fel, völgybe le százszor egy nap Csingiling estig száll Szánkóm megpihen Az álma marad, hogy hóból sose lesz sár.
Sürgős lenne, kösz.
2010. dec. 24. 15:43
1/1 anonim válasza:
Judit és a zenemanók.
Beírtam a Google-be beírtam és megtaláltam egy blogon az előadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!