Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Boszorkányüldözés és bűnbak...

Boszorkányüldözés és bűnbak keresés a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Cégünk veszteséges, már több éve.

A vezetőség ezt a munkafolyamatok helytelenségére vezeti vissza (Azaz hogy nem végezzük helyesen a munkánkat). Ezért közölték, ha a jövőben bárki bármilyen munkafolyamatnál hibát ejt azt szankcionálni fogják. Természetesen volt olyan, hogy én rontottam el valamilyen munkafolyamatot és ezért többször is megkaptam a magam leb..szását.

Így egy idő után a nagyobb szintű főnökség is sok panaszt hallott rám. Így most kitalálták, hogy az egész cég szerencsétlenségének én vagyok az oka (Boszorkányüldözés és bűnbak keresés indult be).

Természetesen én szemszögemből ez nem teljesen így van, mert én úgy vettem észre ha én ba...tam el valamit, akkor minden esetben sokkal nagyobb szankciót kaptam mint mások kaptak, akik szintén hibáztak valamiben. Sőt olyanokért is én kaptam, ami mások hibája végett történt csak az én munkafolyamatom ált be emiatt,. így megint csak én kaptam.

Mit tehetek ez ellen az üldözés ellen?

Köpjek be mindíg másokat, hogy ők is ugyanúgy hibáznak, hogy ők esetleg nem végzik megfelelően a feladatukat így én is hátráltatva vagyok az én feladatomban és ezáltal én is hátráltatom az éntőlem függők munkáját?

Mért akarják egy emberre (rám) hárítani a nemmegfelelőséget (mindenki felelőségét)?

2010. dec. 24. 13:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!