Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a reptoidok és társaik...

Ha a reptoidok és társaik annyira le akarnak minket igázni, akkor miért nem most teszik és miért várnak annyit?

Figyelt kérdés
sőt, miért várnának 2012 évet?
2010. dec. 23. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert gyíkok
2010. dec. 23. 20:42
 2/10 A kérdező kommentje:
sőt, bocsánat, jóval több mint 2012 évet...
2010. dec. 23. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy le akarnak minket igázni?
2010. dec. 23. 21:06
 4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, én ezekről semmit se tudok, csak erről az oldalról olvasok ilyeneket, állítólag 2012-ben igáznak le minket...
2010. dec. 23. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor művelődj:

[link]

2010. dec. 23. 22:52
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket, de már ne is haragudj, szerintem nem ilyen oldalakról kell művelődni... :)
2010. dec. 23. 23:10
 7/10 A kérdező kommentje:

mindenesetre köszönöm a linket, eddig ez a legnormálisabb, amit ezen az oldalon olvastam

oké, most tegyük fel, hogy ezek a lények léteznek, de azok az emberek, akik ezeket összegyűjtötték, honnan szedték ezeket össze (láttam a forrásokat, de honnan lehet tudni, hogy azok biztos források és nem csak kitaláció)?

2010. dec. 23. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó, a művelődést természetesen csak ironikusan mondtam... elfelejtettem idézőjelbe rakni.

Honnan lehet tudni? Sehonnan. Lehet hogy két hülyegyerek találta ki, és elkezdte terjeszteni.

Csak egy a gond...

Azt honnan lehet tudni, hogy amit a TV-ben mondanak, vagy az újságban írnak, az igaz? Sehonnan. Ugyanez a helyzet ám, csak ez kevesekben tudatosul. Azt etetnek be amit akarnak. Ma már az is megoldható, hogy a kamerafelvételeket úgy módosítsák, hogy észre sem veszed a turpisságot. És mióta rájöttek, hogy a médiának mekkora ereje van, miért is ne csinálnák?

Hallottál már Orson Welles-ről?

[link]

"...hallgatók milliói hitték valóságnak a földönkívüliek invázióját, s a kontinensnyi ország számos pontján kitört a pánik."

Megy a nagy vitázás a "médiaszabadság" miatt... de azt milyen kevesen tudják, hogy hiába. A média már régen nem szabad. A világot irányító nagyhatalmi szervek, konkrétan pár ember, kesztyűbáb módjára rángatják a gyengébb országokat.

Jaj ne, kezdenek erősödni más országok is? Generáljunk világválságot, hadd fogja őket vissza egy kicsit.

Pénz kell? Semmi gond. Terjesszük el a médiában, hogy a H1N1 egy rohadt halálos, új vírus, sokkal erősebb mint az eddig tapaszalt influenza vírusok! Mindenképpen védőoltás kell ha túl akarod élni...

Miután beszart a sok ember, adjunk el annyi vakcinát amennyit csak tudunk, a bevételt meg zsebeljük be. Pénzhiány megoldva.

Van valaki, aki fel mer szólalni ez ellen egy konferencián, hogy a vizsgálatok szerint a H1N1 alaptalanul lett megbélyegezve potenciális veszélyként? Semmi gond, fenyegessük meg, hogy elveszti az állását, és akkor majd befogja a száját! (személyes tapasztalat)

Akkor még beszélhetnék a NASA meghamisított képeiről is...

Olyan világot élünk, amiben semmi nem az, aminek látszik. Úgy megvezetnek minket, mint a huzat.

Könnyen elképzelhető, hogy földönkívüliekkel már régen felvettük a kapcsolatot, csak nem mondják el.

De ne hallgass rám, én is biztos csak egy őrült vagyok...

2010. dec. 24. 10:58
 9/10 A kérdező kommentje:

tetszik amit írtál, és teljes mértékben igazad van, ezzel én is tisztában vagyok

igen, hallottam Orson Welles-ről

egy másik őrült :)

2010. dec. 24. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:
# 8/9,egyetértek,vannak érdekes összefüggések amik gyanakvásra adhatnak okot.Ha jól tudom a h1n1 vakcináját korábban kezdték el gyártani mint hogy maga a vírus egyáltalán szóba került volna,bár ezt elég mély hallgatás övezi.Ha jobban belegondolunk az egész reptoidos baromságnak lehet annyi alapja hogy a népesség drasztikus csökkentését illetve koordinálását szándékozik valami szervezet elérni,természetesen emberek,nem gyíkok.Az általunk ismert technikai fejlettség is elég lenne talán hozzá,hát még amit nem ismerünk.Azzal feltételezem lehet tiszta,precíz munkát végezni.Vírusok,genetikai módosítások és hasonló mindenkihez egyszerűen eljuttatható okosságok ellen nem nagyon lehet harcolni,a szükségtelen elemeknek meg akinek valahogyan mégis sikerülne a millió egy műhold valamelyike milliméterpontosan meghatározza a helyét.Ha valóban néhány ember irányít amire szintén vannak egyértelműnek látszó jelek és egyszer ilyesmit a fejébe vesz akkor lesz ám cudar világ.Várni meg azért várhat valaki akinek hasonlóak a szándékai mert egy hasonló akció megszervezése elég nagy meló,ha sim city-t akar valaki játszani a földdel akkor nem engedhető meg semmi hirtelen,beláthatatlan következményekkel járó lépés,a szükséges technológiának is biztonságosnak és hosszútávon fenntarthatónak kell lennie a felhasználói számára.Persze az sem kizárt hogy a világ történésein agyaló réteget szeretnék csak poénból paráztatni ilyesmikkel.
2011. dec. 29. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!