Mennyi idő alatt szállítanak ki egy CD-t Amerikából?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 08:29
2/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen CD-t. Ha írhatót, akkor azt magyarországon kell venni, hameg zene CD-t, azt meg netről kell tölteni
3/8 A kérdező kommentje:
Zenei CD.
2010. dec. 23. 13:37
4/8 anonim válasza:
hameg zene CD-t, azt meg netről kell tölteni
Okos gyerek,ezért haldoklik a zene ipar.Mármi ami a CD eladásokat illeti.Kiváncsi lennék ha neked lenne egy zenekaros,akkor mennyire örülnél hogy töltögetik a CD-idet és nem veszik meg.Csak annak megvolt az élnénye amikor megvettem a frissen nyomott cd-t,szagolgattam a friss papírt,olvastam közben a dalszöveget.Na de te honnan tudnád,aki az internet elött nőtt fel....
5/8 anonim válasza:
Na de a kérdezőnek a válaszára,én úgy tudom hogy 2 hét kb.Az sem mindegy hogy keleti vagy nyugati oldalról rendeled.A posta kültség ha jól tudom olyan 2000-3000 ft környékén van.Érdemesebb akkor már egy helyről többet rendelni,mert ha csak egyet rendelsz,akkor kb drágább lesz a posta költség mint a CD.Ugy hogy mindenképpen úgy érdemes rendelni hogy többet egy helyről,én azt javaslom.
6/8 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem a CD-t valamikor december 20-a környékén, de még nem kaptam meg... írnom kéne nekik? O.o
2011. jan. 6. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!