Ki találja ki a 2012-es világvége elméleteket?
jogos kérdés
dehát milyen unalmas is lenne az ember élete, ha nemkéne rettegnie a végtöl :)
régen azért nemgyártottak ilyen elméleteket, mert akkor megvolt a félelemérzes és ezt most pótolni kell valahogy :D
egyebkent én úgy tudom, hogy egy hatalmas bolygó fog melletünk elhaladni ami nagy valószinséggel kitéríti a földet a pályájáról és kilöki a világür fagyos részébe.
bár sokkal jobban hangzana egy olyan elmélet miszerint egy a helyéröl kitérült bolygó belecsapódik a napba ezzel napkitörést produkálva és a napból kitörö höhullam akkora lenne, hogy a földet egy pillanat alatt hamuváégetné :)
Ömm én úgy tudom,hogy nem az emberiségnek és nem a Földnek lesz vége:D
Azt,hogy minek is pontosan már nem is emlékszem,de ez a kettő a biztos nem:)
Én a tavaly utolsó nap ha jól hallottam, december 21.-ére van jósolva a "vesztünk". Nos: ausztráliában most január 2.-a van, és most nálunk ugye január1.
Tehát ők előre vannak egy nappal. Ha 2012.12.20.-án azt halljuk, hogy ausztráliában világvége készülődik, van okunk pánikra, de ha nem akkor tuti hogy december 21. napja ugyanolyan átlagos nap lesz mint a többi. Amugy csak én látom, hogy a világvége ellen aki tehetne valamit az nem csinál semmit? Az invázióban egy kicsit sem hiszek...a bolygók mozgását pedig nem hiszem, hogy ennyire előre meglehet határozni. Szóval szerintem aggodalomra semmi ok. :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!