Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki találja ki a 2012-es...

Ki találja ki a 2012-es világvége elméleteket?

Figyelt kérdés
Ki, és honnan szedi ezeket??? Először z volt, hogy a föld pólusai megváltoznak, meg lelassul, vagy mi, aztán azt az elméletet megdöntötték, jött az, hogy belénk csapódik egy másik bolygó, a Niburi, vagy mi, mert állítólag az a felelős a jégkorszakért stb, aztán a csillagászok megmondták, hogy nem jön semmi a Föld fele, így most meg sokan jönnek a "Reptoid invázióval". Csak én érzem úgy, hogy direkt pánikot akarnak kelteni, de mindig megdöntik, így kitalálták az inváziót, amit nem lehet megmagyarázni, hogy lesz-e, vagy sem, hisz idáig se történt olyan, hogy idegen fajt hoztak volna nyilvánosságra. Nyilván az is kitaláció, de minek ezek a pánikkeltések? Kinek jó? Honnan ezek a feltételezések? (Bocsánat, ha rossz helyre írtam, nem tudtam, hova soroljam a világvégét, bolygógat, ufókat egybe)
2010. dec. 21. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:

jogos kérdés

dehát milyen unalmas is lenne az ember élete, ha nemkéne rettegnie a végtöl :)

régen azért nemgyártottak ilyen elméleteket, mert akkor megvolt a félelemérzes és ezt most pótolni kell valahogy :D

egyebkent én úgy tudom, hogy egy hatalmas bolygó fog melletünk elhaladni ami nagy valószinséggel kitéríti a földet a pályájáról és kilöki a világür fagyos részébe.

bár sokkal jobban hangzana egy olyan elmélet miszerint egy a helyéröl kitérült bolygó belecsapódik a napba ezzel napkitörést produkálva és a napból kitörö höhullam akkora lenne, hogy a földet egy pillanat alatt hamuváégetné :)

2010. dec. 21. 16:02
 2/9 anonim válasza:
58%
Őszintén? Nem tudom, de hülyeség ez az elmélet! Csak kitaláció! Még sokáig lesz élet!! És egyébként meg hogy lenne vége az életnek? HÜLYESÉG!!!!
2010. dec. 21. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
én olyanról is tudok a nap fog megváltozni, és "magábaszippantja " a bolygókat.....bár erre azt mondják hogy még annyi év amennyi ideje a nap létezik, szóval van még időnk....xD
2010. dec. 21. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, én sem tartom valószínűnek, hogy 2012-ben meghalunk, a nap pedig még fiatal csillag, nem kell tőle tartanunk. : )
2010. dec. 21. 20:34
 5/9 anonim válasza:
én is félek mert 2004-ben igérték világ végét de 2012-re jövendölték a maják meg midne filmet is láttam
2011. jan. 1. 05:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Ömm én úgy tudom,hogy nem az emberiségnek és nem a Földnek lesz vége:D

Azt,hogy minek is pontosan már nem is emlékszem,de ez a kettő a biztos nem:)

2011. jan. 1. 09:18
 7/9 Ikszdé xD ***** válasza:

Én a tavaly utolsó nap ha jól hallottam, december 21.-ére van jósolva a "vesztünk". Nos: ausztráliában most január 2.-a van, és most nálunk ugye január1.

Tehát ők előre vannak egy nappal. Ha 2012.12.20.-án azt halljuk, hogy ausztráliában világvége készülődik, van okunk pánikra, de ha nem akkor tuti hogy december 21. napja ugyanolyan átlagos nap lesz mint a többi. Amugy csak én látom, hogy a világvége ellen aki tehetne valamit az nem csinál semmit? Az invázióban egy kicsit sem hiszek...a bolygók mozgását pedig nem hiszem, hogy ennyire előre meglehet határozni. Szóval szerintem aggodalomra semmi ok. :)

13/L

2011. jan. 1. 11:09
 8/9 anonim válasza:
2000 -re is azt mondták hogy ez lesz..hülyeség, senki, soha nem tudhatja mikor lesz ,,világvége'' csak ISTEN!!!!!
2011. jan. 5. 18:44
 9/9 A kérdező kommentje:
De legalább valami hihetőt adnának be az embereknek, de az invázió és társai nevetségesek. Mire jó ez?
2011. jan. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!