Szegeden hol lehet megvenni a Bors napilap mellé az x-faktoros Vastag Csaba CD-t?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 20:49
1/7 anonim válasza:
Én nem szegedi vagyok, de különben újságosoknál lehet kapni, de önmagába nem lehet megvenni, csak ha megveszed hozzá a Borsot is.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom h a borshoz lehet megvenni de azt nem adják hozzá hanem rá kell fizetni és nállunk sok bolt nem kap cd-t csak újségot
2010. dec. 22. 16:12
3/7 anonim válasza:
Az újság magában 80 vagy 90 ft. És ha kérsz hozzá CD-t, akkor az úgy még +1000 ft.
4/7 anonim válasza:
Egyébként nem boltban kell keresni, hanem újságos bódéban.
5/7 anonim válasza:
Újságosnál lehet kapni..amikor én vettem már nem volt Bors, viszont CD dögivel,és Bors nélkül is ideadták Csabi cd-jét, sőt Nikolasét is..!
6/7 A kérdező kommentje:
és te szegedi vagy??? (arra gondolok aki utoljára írt h megvette a csabi és nikolas cd-t)
2010. dec. 27. 09:06
7/7 anonim válasza:
19:27-es vagyok.
Nem,nem szegedi vagyok, de a mi városunk sokkal kisebb mint szeged és mégis volt CD. Javaslom nézd meg pl. a Tescón kívül de mégis a tescóban van az a "bazársor" vagy mi na és ott az újságárusnál.remélem érthető volt..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!