Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szóltok hogy a Csabi...

Mit szóltok hogy a Csabi nyert az X-faktorban?

Figyelt kérdés
szavaztatok ? Ki tetszett jobban ? :D
2010. dec. 20. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
örülök!!!!
2010. dec. 20. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nikolas!
2010. dec. 20. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szavaztunk,és nem szólunk hozzá semmit,mert nekünk tök 8!
2010. dec. 20. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem szavaztam, mert nem én akarom összegyűjteni a főnyereményükre a pénzt.

És Nikolasnak szurkoltam.

2010. dec. 20. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok "kedvencem" volt, szerettem Vecát, Nikolast, Wolf Katit, Norbit, mindegyiket más miatt. Csaba volt az abszolút kedvencem, de a többieket is nagyon sajnáltam, amikor kiestek. Éppen ezért nem is szavaztam soha senkire.

Nem lettem volna csalódott akkor sem, ha Nikolas nyer, ő is megérdemelte volna. Igaz, akkor valószínűleg nem ugráltam volna a hároméves fiammal a szobában, mint egy szöcske, csak csendesen, "nikolasosan" mosolyogtam volna...

Úgy gondolom, szegény Csabának nagyobb teher a jóképűsége a zenei pályáján, mint amennyi haszna van belőle. Iszonyú nehezen hiszik el neki, hogy csodálatos hangja van. A legtöbben leakadnak ott, hogy "na, már megint egy szépfiú"... Nos nekik én azt javasolnám, csukják be a szemüket, és hallgassák meg úgy Csabától pl. a Jégszív-et, amit az öccsével vívott párbajban énekelt. Egyből tudni fogják, megérdemelten nyerte-e ő az X-Faktort.

2010. dec. 20. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem teljesen mindegy, hogy ő nyerte meg, nem tudtam köztük dönteni, hogy kinek szurkoljak
2010. dec. 20. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Vecának kellett volna nyernie, nem tudom ki volt az országban olyan morbid hogy letépte az emberek fülét...
2010. dec. 20. 18:44
 8/8 anonim válasza:
Szerintem Vecának kellett volna nyernie.
2010. dec. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!