Mit kértél karácsonyra? :-)
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 15:09
5/10 anonim válasza:
Semmit, minek kérjek? Egész évben csak kapok. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor kinek mit vettetek vagy vesztek? :-)
2010. dec. 20. 16:18
7/10 anonim válasza:
Pánt nélküli melltartót. Meg ez mellé már előre kaptam (pontosabban együtt vettük az egész családdal) ruhákat, mondták anyáék hogy egy bizonyos összegig vehetünk ruhákat magunknak. És tökre örültem neki, sokkal jobban mint valami hú de drága ajándéknak (bár ez sem volt valami olcsó ha úgy nézzük). És te?
8/10 anonim válasza:
Már megkaptam a karácsonyi ajándékot lassan egy hónapja, egy frankó csizmát, meg egy pufi nagykabátot--olyan jó meleg :)
16:05 voltam
9/10 anonim válasza:
Nem kértem semmit de ellenben megbeszéltük h ki mit szeretne adni a másiknak így hát öten megbeszéltük h mindenki belead egy ezrest és akk közösen adják egy embernek
így mindenki 4 e ft értékben vett magának amit akart és azt mondtuk h a másiktól kaptam:D
am vizipipát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!