Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az IWIW-ről (megújították)...

Az IWIW-ről (megújították) hogyan tudom magamat törölni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

"A tagság megszüntetéséhez a [Profilom / Szerkesztés] oldalon az utolsó lenyíló fül alatt találod a Profil törlése gombot. A törléshez biztonsági okokból meg kell adnod a jelszavad."

;)

2010. dec. 20. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel én is törölni akarom magam az iwiwről így utána néztem,és ezeket találtam

" 10. A személyes adatok törlése:

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben a delete@iwiw.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén a megjelenített adatok (A B és C pont) nem állíthatóak helyre.+

Majd egy másik helyen hasonlót

"lépj be a "Profilom" linknél a "szerkesztés" oldalra ,majd ott a kedvencek mellett található kis nyilacskára rákattintva lépj a "profil törlésre"

Majd írd meg,hogy melyikkel sikerült..

2010. dec. 20. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csak reagálnék az uj iwiwew....

Rühellem!!! Elba...ták, szar, átláthatatlan, lassú.

Egyenlőre maradok, de nagyon ritkán lépek be.

ha sürgősen nem csinálják vissza, sokan fognak kilépni, akárcsak Te/Ti.

Hátha rájönnek erre minél előbb.

2010. dec. 20. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak osztom a véleményét! Nagyon sz@r lett az újítás, úgy elbazilikázták, ahogy illik.

:S

Vissza a régit!!!

2010. dec. 20. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg már alapból nem jó az iwiw,nekem nagyon nem jön be..akkor inkább már myvip,vagy facebook
2010. dec. 20. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Az iwiwen alig 2 napja töröltem magam,mert amúgy sem jártam oda,és az új rendszer szerint már nem is tetszett.

Myvip is volt,de az annyira pocsék,hogy ahogy regisztráltam rá pár napra töröltem is..

Jelenleg a facebook van amivel egyenlőre elégedett vagyok..Ha megunom,vagy ez is pocsék lesz akkor innen is törlöm magam..Amúgy sem szeretnék nyitott könyv lenni..

Egyébként a myvip és iwiwet azért is utáltam,mert észrevettem,hogy sokan ne az igazat írták...Pedig ezeknek a közösségi oldalaknak az lett volna a lényege,hogy a valós címeddel,adataiddal megtaláld a rég elveszett barátokat,rokonokat..Sokan teljesen más lakhelyet adtak meg(PL:unokahúgom is aki életében ki nem tette a lábát a faluból USA -t jelölte be,hogy ott él)

Vagy amikor 3 éves gyereknek van már 1200 ismerőse..

Így eléggé pocsék lett mindkettő..

2010. dec. 20. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!