Az IWIW-ről (megújították) hogyan tudom magamat törölni?
"A tagság megszüntetéséhez a [Profilom / Szerkesztés] oldalon az utolsó lenyíló fül alatt találod a Profil törlése gombot. A törléshez biztonsági okokból meg kell adnod a jelszavad."
;)
Mivel én is törölni akarom magam az iwiwről így utána néztem,és ezeket találtam
" 10. A személyes adatok törlése:
A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben a delete@iwiw.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén a megjelenített adatok (A B és C pont) nem állíthatóak helyre.+
Majd egy másik helyen hasonlót
"lépj be a "Profilom" linknél a "szerkesztés" oldalra ,majd ott a kedvencek mellett található kis nyilacskára rákattintva lépj a "profil törlésre"
Majd írd meg,hogy melyikkel sikerült..
Én csak reagálnék az uj iwiwew....
Rühellem!!! Elba...ták, szar, átláthatatlan, lassú.
Egyenlőre maradok, de nagyon ritkán lépek be.
ha sürgősen nem csinálják vissza, sokan fognak kilépni, akárcsak Te/Ti.
Hátha rájönnek erre minél előbb.
Utolsónak osztom a véleményét! Nagyon sz@r lett az újítás, úgy elbazilikázták, ahogy illik.
:S
Vissza a régit!!!
Az iwiwen alig 2 napja töröltem magam,mert amúgy sem jártam oda,és az új rendszer szerint már nem is tetszett.
Myvip is volt,de az annyira pocsék,hogy ahogy regisztráltam rá pár napra töröltem is..
Jelenleg a facebook van amivel egyenlőre elégedett vagyok..Ha megunom,vagy ez is pocsék lesz akkor innen is törlöm magam..Amúgy sem szeretnék nyitott könyv lenni..
Egyébként a myvip és iwiwet azért is utáltam,mert észrevettem,hogy sokan ne az igazat írták...Pedig ezeknek a közösségi oldalaknak az lett volna a lényege,hogy a valós címeddel,adataiddal megtaláld a rég elveszett barátokat,rokonokat..Sokan teljesen más lakhelyet adtak meg(PL:unokahúgom is aki életében ki nem tette a lábát a faluból USA -t jelölte be,hogy ott él)
Vagy amikor 3 éves gyereknek van már 1200 ismerőse..
Így eléggé pocsék lett mindkettő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!