Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki a "kedvenced" a VV4-ből,...

Ki a "kedvenced" a VV4-ből, ha nézed és kit rühellsz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

gigi és béci..

akit utálok : gombi.

2010. dec. 20. 09:19
 2/8 anonim válasza:
59%

Én az egészet hatalmas nagy szánalomnak találom. Semmi értelme, most mit nyerek én azzal ha egy ízetlen emberre szavazok hogy kerüljön be és ő érezze jól magát, én meg szopjak azzal hogy voltam olyan hülye és rá költöttem a pénzem?

A Megasztárban meg az X-faktorban legalább volt miért szavazni, mert ott tényleg elhallgatja a jó előadókat az ember. De ennek még mindig nem tudom mi értelme, mert egy zenei tehetségkutatóban nekem is jó kikapcsolódás péntek vagy szombat esténként (már csak volt), ha hallgathatok pár tehetséges énekest.

De ez? Néhány rohadt celebet összeraknak valami villában, hogy mindegyik egymásnak mutogassa a seggét és folyamatosan a szexről pofázzanak. Bocs, de nekem ez valahogy nem jelent kikapcsolódást.

Én legszívesebben rájuk gyújtanám azt a rohadt villát.

2010. dec. 20. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Mindenkit rühellek belőle. a Való Világ Villát is. Rájuk kéne gyújtani az egészet. Szánalmas.
2010. dec. 20. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Hogyan legyek Celeb kimittud! -.-
2010. dec. 20. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Mi az a VV4? O.o
2010. dec. 20. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedvencem Szandika, mert őszintén megmondja mindenkinek, amit gondol. Gombit és Zsuzsit utálom, mert az egyik egy nyálas b**i, a másik meg kavarja a sz*rt.
2010. dec. 20. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Olivér és Szandika a best!

Zsuzsi meg egy fasz...

2010. dec. 20. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Olivér nagy arc, Béci meg full kész van, őket nagyon bírom.Csajok közül Anikót csipázom.

Utálni talán nem utálok senkit, de Zsuzsi irritál(t)-már elment-meg Leonidasz olyan kis kabbef@szom.

2010. dec. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!