Valaki tud nekem ajánlani egy profi rajzolót?
Figyelt kérdés
Képről szeretnék rajzoltatni valakivel aki ért is hozzá.
Plusz jó lenne ha Borsodi lenne.. Miskolc Kbarcika környéke... vagy Eger is esetleg...
Írjon valaki ha tud ien embert!Thx..
2009. jan. 23. 01:06
2/5 anonim válasza:
Igen: az anyukámat. Grafikus-festőművész. P. Boda Ilona a neve, referenciaképeket a neten találsz róla, de priviben akár bővebben...
3/5 anonim válasza:
Én Debreceni vagyok. Grafikus. Aki többnyire portrékat készít fényképről (is). Rendszeresen küldök rajzokat postán keresztül. Fotó e-mailon keresztül is jöhet...
jablo@citromail.hu, küldhetek reklámképeket, ha érdekli
Üdvözletel Jablonczay K.
4/5 anonim válasza:
Hát én nagyon jól kopírozok, de sajnos makói vagyok....írj privátba ha érdekel, küldök egy rajzot.
5/5 anonim válasza:
off: Miért jó a fényképről készült porté? Ez csak egy kérdés, mert nem tudom, ne pontozzatok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!