Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki fent van most is, miért...

Aki fent van most is, miért nem tud aludni?

Figyelt kérdés
Én konkrétan azért, mert összevesztem a pasimmal...és most nincs mellettem, és nélküle még az alvás se az igazi...
2010. dec. 20. 00:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Tudok aludni csak nincs kedvem.

Látom nagy problémáid vannak egyébként... nekem még soha nem volt senkim és nem is aludhattam még így együtt szerelmesen senkivel, nem öleltek át... de gratulálok. :)

2010. dec. 20. 00:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Szegénykém. :( És hol van most a pasid? Elment otthonról?

Én azért nem tudok aludni, mert kb. 20 perce megettem vagy 20 dkg sült kolbászt mustárral és két kiflivel, és most úgy érzem, szétrobbanok. :(( Pedig aludnom kéne, mert a kislányom reggel 7-kor kel.

2010. dec. 20. 00:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Otthon van...én is mindig ott voltam vele, és most furcsa a saját ágyamban aludni...de ennél sokkal rosszabb, hogy nincs mellettem, mégha horkolna, az se zavarna, csak vele lehetnék...de ez sztem már nem lesz így többet!

Kedves első válaszoló! Remélem hamarosan megtudod, milyen érzés az mellett elaludni, akit nagyon szeretsz! :)

Kedves második válaszoló! Köszönöm neked is az együttérzést!

2010. dec. 20. 00:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

Igazából direkt kicsit bunkón írtam amit írtam az elöbb, de sajnálom :(

Csak tényleg kicsit irigykedek azokra akik nincsenek egyedül, mert nagyon hiányzik a szerelem...

Szóval bocsi és remélem kibékültök :)

2010. dec. 20. 00:58
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi és semmi baj! :)
2010. dec. 20. 01:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg a második vagyok. Jaj, ne szomorkodj már, ki fogtok békülni, nyilván hamarosan! :) Hacsak nem valami egekbemenő bűnt követtél el (pld. megcsaltad és kiderült). Ha ennél enyhébb, akkor sztem pár nap múlva újra ott hajthatod le a fejedet mellette. Ha szeretitek egymást. Részedről biztos, és reméljük, hogy részéről is!
2010. dec. 20. 01:00
 7/10 A kérdező kommentje:
annyi a bűnöm, hogy volt egy kis családi program, amire ő nem akart eljönni, én meg nem akartam kihagyni...aztán ebből lett a botrány. telefonok kikapcsolva, és közölte, hogy ne menjek hozzá. nem gyerekek vagyunk, én pl. 26 leszek nemsokára... :S
2010. dec. 20. 01:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Ó, hát ez igazán nem nagy bűn, no! :) Lesz ebből még bocsánatkérés és békülés, méghozzá hamarosan. :) Egyébként meg jól tetted, hogy elmentél, mert már most hozzá kell szoktatni, hogy nem vagy egy "rabnő", hanem önálló ember vagy önálló gondolatokkal, érzésekkel, és ha neked van kedved elmenni egy családi eseményre, akkor elmehess.. akár egyedül is. Megsértődi inkább neked lett volna okod... Szóval ki fogtok béküli, nyugi. :) Ez banális eset. :)
2010. dec. 20. 01:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Én meg tegnap rájöttem, hogy a pasim nyíltan próbálkozik más csajoknál, pedig másfél éve együtt vagyunk.:'S Össze is vesztem vele, de folyamatosan keresett, így kénytelen voltam beadni a derekam, és megbeszélni vele. Azt hiszem, soha többé nem fogok benne úgy bízni, ahogy eddig.:| Amúgy azért nem alszom, mert anyámmal is összevesztem, és most annyira ideges vagyok, hogy remegek.
2010. dec. 20. 01:54
 10/10 Giovanni ***** válasza:

Mivel ahol te vagy meg én vagyok a kettőnk közti különbség

14 ezer km + 6 óra eltolódás

2010. dec. 20. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!