Aki fent van most is, miért nem tud aludni?
Tudok aludni csak nincs kedvem.
Látom nagy problémáid vannak egyébként... nekem még soha nem volt senkim és nem is aludhattam még így együtt szerelmesen senkivel, nem öleltek át... de gratulálok. :)
Szegénykém. :( És hol van most a pasid? Elment otthonról?
Én azért nem tudok aludni, mert kb. 20 perce megettem vagy 20 dkg sült kolbászt mustárral és két kiflivel, és most úgy érzem, szétrobbanok. :(( Pedig aludnom kéne, mert a kislányom reggel 7-kor kel.
Otthon van...én is mindig ott voltam vele, és most furcsa a saját ágyamban aludni...de ennél sokkal rosszabb, hogy nincs mellettem, mégha horkolna, az se zavarna, csak vele lehetnék...de ez sztem már nem lesz így többet!
Kedves első válaszoló! Remélem hamarosan megtudod, milyen érzés az mellett elaludni, akit nagyon szeretsz! :)
Kedves második válaszoló! Köszönöm neked is az együttérzést!
Elsö vagyok.
Igazából direkt kicsit bunkón írtam amit írtam az elöbb, de sajnálom :(
Csak tényleg kicsit irigykedek azokra akik nincsenek egyedül, mert nagyon hiányzik a szerelem...
Szóval bocsi és remélem kibékültök :)
Mivel ahol te vagy meg én vagyok a kettőnk közti különbség
14 ezer km + 6 óra eltolódás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!