Mit gondolsz, lesz idén fehérkarácsony?
Figyelt kérdés
Ugye, most elég hideg idők jártak, esett is a hó rendesen, viszont jövőhéttől /2010. 12. 20./ felmelegedés várható, akár +10 fokokról is beszélnek.2010. dec. 19. 12:41
1/7 szamóca. válasza:
+10 fook *.*
hát nem tudom, de mostmr jöhetne a nyár. egyébként szerintem nem ovlad el addigra ez a szmötyi.
2/7 anonim válasza:
azt gondolom, hogy nem, saaajnos, de azt remélem, hogy igen..:), jó lenne ha tévednének a meteorológusok, nem ez lenne az első.., hátha most is..
3/7 anonim válasza:
Az, hogy én hogyan gondolom, az egy dolog. De a meteorológusok azt mondják, hogy a magasabban fekvő területek kivételével el fog olvadni a hó, olyan "meleg" lesz.
4/7 anonim válasza:
Sajnos azt mondják az időjárásjelentésben, hogy jövőhéttől melegszik az idő, a napi maximumok akár 5-8°C között is lehet...Ilyen időben elolvad a hó.
Viszont karácsonyra ismét lehűlést mondtak.A héten csapadákos idő várható, a hét első felében valószínűleg eső a felmelegedés miatt, a hét második felében azonban már hószállingózás, havazás, havas eső vagy ónos eső is lehet.
Én szeretnék fehér karácsonyt!
5/7 anonim válasza:
pax.
itt teljesen nagy a hó és esik is folyamatosan.
Az időjárás jelentéssel én nem foglalkozok. Van hogy szombatra havat mondanak és sehol semmi.
6/7 anonim válasza:
Én nagyon utálom a hideget, de viszont szeretnék fehérkarácsonyt, mert sokkal szebb és hangulatosabb lenne. Viszont utána jöhetne a +10 fok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!