Mit csináltál tegnap és ma?
Tegnap TV-t néztem, és havatlapátoltunk, aztán este 11-kor lefeküdtem aludni.
Ma délután templomba megyek, és meggyónok karácsonyra.
Tegnap délelőtt egyedül voltam itthon, pakolásztam a szobában és közben karácsonyi zenét hallgattam.Délben jött apum és tesóm haza.Utána apummal mackot (=tócsnit) sütöttünk.Anyum hazaért és megebédeltünk, utána pihentünk egy kicsit.Én majd 2 órát aludtam:D
Nagyon fájt a fejem, jól esett pihenni.
Utána mézeskalácsot sütöttünk anyummal!Majd beszélgettünk, tv-ztünk.
10:30-kor feküdtem le aludni.
6-kor keltem ma, mentünk a 7 órási misére.Utána reggeliztünk, rendet raktam a szobába.Megcsináltam a rajzomat amit holnap kell leadni magyar tanáromnak.Jött papám, beszélgettem vele, megebédeltünk.
Most gépezek, meg nézem az x-faktor napot!
Mindjárt lepihenek egy kicsit!
15/L
Macok...hmm.. heves megyei vagy? Ott hallottam ezt a szót először.
Én tegnap délelőtt és délután a várost jártam tesómmal, ma ő havat lapátolt míg én tanultam, aztán cseréltünk, én mentem a nagyanyámhoz segíteni, és ő maradt itthon gépezni.
Tegnap jött a húgom, vele meg a szüleimmel beszélgettünk, aztán elmentem tanítani, utána vásárolni, este a barátnőkkel pizzázni, majd bulizni.
Ma meg aludtam, meg felkészülök a holnapi óráimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!