Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináltál tegnap és ma?

Mit csináltál tegnap és ma?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki küldött, he?
2010. dec. 19. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Tegnap TV-t néztem, és havatlapátoltunk, aztán este 11-kor lefeküdtem aludni.

Ma délután templomba megyek, és meggyónok karácsonyra.

2010. dec. 19. 12:29
 3/7 szamóca. ***** válasza:
tanultam... ma is azt kéne, de különböző kifogásokra hagyatkozva inkább estére én is vallálos leszek... elmormolok valami olyasmit hogy : istenem ha holnap átmegyek a vizsgán, ígérem innentől jókislány leszek:D
2010. dec. 19. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Regg.vissza kellett menni a lányommal a boltba, mert a csizmát ki kellett cseréli amit vettem neki.Aztán elszaladtam a Praktikerbe, és Corába.Aztán jöttem haza.Főztem, (rántott sajt sült krumli)mosogattam.Jött a barátném, vele beszélgettünk.Amikor elment a "szokásos"tv, és stb....
2010. dec. 19. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Tegnap délelőtt egyedül voltam itthon, pakolásztam a szobában és közben karácsonyi zenét hallgattam.Délben jött apum és tesóm haza.Utána apummal mackot (=tócsnit) sütöttünk.Anyum hazaért és megebédeltünk, utána pihentünk egy kicsit.Én majd 2 órát aludtam:D

Nagyon fájt a fejem, jól esett pihenni.

Utána mézeskalácsot sütöttünk anyummal!Majd beszélgettünk, tv-ztünk.

10:30-kor feküdtem le aludni.

6-kor keltem ma, mentünk a 7 órási misére.Utána reggeliztünk, rendet raktam a szobába.Megcsináltam a rajzomat amit holnap kell leadni magyar tanáromnak.Jött papám, beszélgettem vele, megebédeltünk.

Most gépezek, meg nézem az x-faktor napot!

Mindjárt lepihenek egy kicsit!

15/L

2010. dec. 19. 13:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Macok...hmm.. heves megyei vagy? Ott hallottam ezt a szót először.

Én tegnap délelőtt és délután a várost jártam tesómmal, ma ő havat lapátolt míg én tanultam, aztán cseréltünk, én mentem a nagyanyámhoz segíteni, és ő maradt itthon gépezni.

2010. dec. 19. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Tegnap jött a húgom, vele meg a szüleimmel beszélgettünk, aztán elmentem tanítani, utána vásárolni, este a barátnőkkel pizzázni, majd bulizni.

Ma meg aludtam, meg felkészülök a holnapi óráimra.

2010. dec. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!