Ezt miért csinálhatja? (fontos! . Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy barátomról van szó. Vagyis nem is igazán tudom, hogy a barátom e. Egyszer-kétszer beszéltünk, neten keresztül, itt ismertem meg gyk-n. De már vagy 2 hete nem írt. Nem sokat van otthon arról tudok, de most láttam az egyik honlapon amin mind2en fenntvagyunk. Írtam is neki ott, de nem írt vissza. Szerintetek már nem is érdeklem? Úgy tűnt egész jól elvagyunk..
Köszönöm a normális válaszokat, lehet hogy nem olyan hatalmas nagy probléma de nekem nagyon fontos mert rajta kívül nincs barátom.
17/L
2010. dec. 18. 17:32
2/6 A kérdező kommentje:
meglehet... sajnos meg. ő nem is tudja milyen sokat jelentett nekem... áh mindegy úgyis ki akartam magam nyírni.
2010. dec. 18. 17:38
3/6 anonim válasza:
deh!ilyen hülyeségeket ne csinálj!akkor már inkább írj privit..szívesen beszélgetek Veled;)
4/6 A kérdező kommentje:
'kedves' 2. válaszoló kommentjét bejelentettem.
nem írok h.lyeségeket. sosem írok h.lyeségeket.
2010. dec. 18. 18:18
5/6 anonim válasza:
DE!most igen:)Ne legyél öngyilkos héjj!fiatal vagy még;):)
6/6 A kérdező kommentje:
Jaajj istenem... Neked nincs jobb dolgod?? Még szép hogy bejelentem! Nem fáj az igazság, tudom mi az igazság, de NEM ÉRDEKEL, érted? Főleg meg egy ilyentől mint te! Szóval békénhagynál??? Úgyis bejelentem, bejelentettem ezt is.
2010. dec. 19. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!