Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma van az egyik barátnőm 18....

Ma van az egyik barátnőm 18. szülinapja, de nem tudok elmenni. Hogy mondjam meg neki? Nem akarom hogy megsértődjön. Többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap este elestem a jégen,egész este a balesetin ültem.kificamodott a bokám.Én városban lakom,ő vidéken,és ott is ünnepli a szülinapját.Természetesen így nem tudok elmenni,mert nagyon fáj,és pihentetni kell,de nem merem megmondani neki,nem szeretném ha megsértődne,ami viszont sajnos gyakran előfordul...(annyira nem szoros a kapcsolatunk).Hogyan mondjam meg neki?Személyesen nem tudom a távolság miatt,és félek,nem hinné el,azt gondolná,hogy csak kifogásokat kerese

k...Mit csináljak?

2010. dec. 18. 09:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy szörnyen sajnálod, de nem tudsz elmenni, mert kificamodott a bokád. Ennyi. Ha nem hiszi el, vagy megsértődik, akkor meg kell vele szakítani a kapcsolatot. Az ilyen nem barát.
2010. dec. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!