Ma van az egyik barátnőm 18. szülinapja, de nem tudok elmenni. Hogy mondjam meg neki? Nem akarom hogy megsértődjön. Többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap este elestem a jégen,egész este a balesetin ültem.kificamodott a bokám.Én városban lakom,ő vidéken,és ott is ünnepli a szülinapját.Természetesen így nem tudok elmenni,mert nagyon fáj,és pihentetni kell,de nem merem megmondani neki,nem szeretném ha megsértődne,ami viszont sajnos gyakran előfordul...(annyira nem szoros a kapcsolatunk).Hogyan mondjam meg neki?Személyesen nem tudom a távolság miatt,és félek,nem hinné el,azt gondolná,hogy csak kifogásokat kerese
k...Mit csináljak?
2010. dec. 18. 09:25
1/1 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy szörnyen sajnálod, de nem tudsz elmenni, mert kificamodott a bokád. Ennyi. Ha nem hiszi el, vagy megsértődik, akkor meg kell vele szakítani a kapcsolatot. Az ilyen nem barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!