Ki tud valami fájdalmas, de nem veszélyes fogást?
Én csak havonta 1-2x gyakorlok fogásokat (a többi alkalommal ütés/rúgás)... De szerintem nincs nem veszélyes de fájdalmas fogás. Amit eddig én birkózás jelleggel tanultam, az mind olyan, hogy kicsit túlfeszítve már képtelen a testrész használatára az illető, ideig-óráig-napokig....
A másik meg, hogy őszintén kételkedek abba, hogy valaki leír itt neked valami módszert, vagy linkel egy videót és te az alapján le fogod győzni a 2 évvel idősebb, 26 kilóval nehezebb srácot...
OK, mondjuk van egy jó fogás. Megcsinálod. Embered fájdalmában jajagat. 1 perc sem telik el és fekszel a földön és örülsz, hogy ha fel tudsz kelni.
Ne törődj vele, vedd semmibe.
Hello! Mondjuk érdekes hogy 11 és 13 éves fiú egy osztályba jár :D a 13 éves bukott nem igaz?
Na szóval szerintem is hagyd a francba,esetleg ha van valami nagyobb haverod mond meg neki hogy beszéljen a fejével :D
Ha már mondja hogy "na most megverlek" akkor mondd mosolygós arccal hogy "nyugodtan". Odamegy, és vagy nem "bír" egyszerűen hozzád érni, mert nincs hozzászokva hogy beszólogatnak neki, vagy laposra ver.
Egyébként amikor jönne, feküdj a földre azt gáncsold ki a lábaddal... De mindjárt másolok ide egy mozdulatsort:
"Először is, az állát alulról felfelé ütöm, vagy elájul vagy hátraesik, majd mikor éppen esne hátrafele, hatalmas erővel gyomorszájon rúgnám, akkor előrehajol a hasához, ráverek ekkor a fejére ököllel egy bazinagyot, ilyenkor már elájult 100%-osan, aztán kifordítom a kezét és a könyökömmel eltöröm neki. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!